Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за гуми Kumho KW23 и Gislaved Eurofrost 5

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за гуми Kumho KW23 и Gislaved Eurofrost 5

Коя от двете гуми? Размера е 185/65/14. Аз лично от Кумхо имам прекрасни впечатления, но от KW19 - гумата е един път. Обаче вече не се произвежда. За 23 обаче не чувам добри думи, за гиславед не знам нищо конкретно. Карал съм нордфрост 3 - прекрасни са, но и те не се поризвеждат. Вие какво мислите?
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

И за двата стари модала мога да кажа само хубави работи но за новите нищо не знам. Погледни Ханкуук W310 като цена, ако си харесаш нещо интересно, мога да ти издействъм отстъпка от 28%
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Какво можеш да кажеш за Ханкук? Нищо не знам за тях, освен че са корейски (може и да бъркам дори това). От гиславед като цяло имам само добри впечатления. жената е с летни такива, и според мен са прекрасни. Май ще се мятам на Юрофрост 5. Ама нека и колегите да кажат.
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Да корейски са гумите, ползвам такива от 5 години и зимите в Лудогорието съм нямал проблем при условие че съм доста нисък и карам с 195/50/15, качват си баири и при сняг и при тънак лед. Гумата е асимитрична и четириканална. меки са и имат стабилен борд. Преди ползваш модела W300 но нещо го няма като внос, ще видя тая година какво ще правя, но най вероятно ще поръчвам от вън W300
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Колега, сега съм с Gislaved EuroFrost 5, не знам как са на сняг, защото все още го няма :D Баща ми е карал с gislaved към 6 години и е страшно доволен, за това и аз си взех такива. Като карам, не чувам шум от тях, за сега съм доволен, а и е доста нова DOT 3812 85лв/бр. с монтажа в гумарница 175/65/14
          Fiat Punto 1.9 JTD 85hp 2002г.

Коментар

Май май.. ще сложа Барум Поларис 3 за задни, а ще си карам оптпред с кумхо KW19. Като гледам нищо прилично няма около 80-90лв. така че май така ще направя. Възражения?

Коментар

След четене в интернет за юрофрост.. никой не ги похвали, всички казват че са големо дърво. Поръчах кумхото KW23, идва ми с 5лв. по-скъпо в сравнение с поларис 3. Довечера отивам да ги капарирам и чакам да ги докарат.П.С.жалко, че тук не се продава Gislaved Nord frost 5. Това трябва да е ГУМАТА ! Само в barzgumve ги има, на цена 165лв. за моят размер... айде нема нужда.

Коментар

и аз съм с Gislaved Nord frost 5 закупени миналата зима от Метро за 200лв 2-те, ми да ти кажа никъде не съм закъсвал с тях и съм много доволен а сега за отзад мисля да си взема Дебица (защото ги намерих на добра цена)

Коментар

Еее, ти си с норд фрост. Аз говорех за юрофрост, че не чувам добри отзиви. Освен да си се объркал, и да говориш за юро*фрост 5, защото норд фрост в БГ май изобщо не се внася.

Коментар

ами честно да ти кажа трябва да сляза до колата да ги видя иначе са закупени от метро те там имат само 1 модел на Гиславед

Коментар

"Nordfrost вече не се предлага за нашия пазар. Тъй като този модел е предназначен за държави с екстремни зимни условия и непочистени пътища, а ние сме в Югоизточна Европа, oт Continental са сметнали, че в България няма нужда от такива гуми."

Коментар

Ми тогава континентал да го духат, казвам аз...

Коментар

authentic написа:
                          "Nordfrost вече не се предлага за нашия пазар. Тъй като този модел е предназначен за държави с екстремни зимни условия и непочистени пътища, а ние сме в Югоизточна Европа, oт Continental са сметнали, че в България няма нужда от такива гуми."
                          е това в България го няма ли ?

Коментар

Между другото, не само Континентал смятат така... Доста от хубавите зимни гуми за сняг и непочистени пътища ги няма в БГ. Да драснем едно писъмце на континенталните пичове, че зимата ни е като тяхната, а?

Коментар

Явно някой ги е излъгал, че улиците ни се чистят постоянно :D

Коментар

Working...
                              X