И предните и задните накладки са ROADHAUSE, но ги няма в анкетата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С каква марка накладки карате колата си?
Collapse
X
-
Bane
Не знам какви са ми накладките бяха си на колата като е пристигнала от Италия.Спират добре, но ако не мия джантаите 1 месец и стават черни. Друго, което ме дразни е че чат-пат си посвирват.Но има още хляб в тях и ще ги търкалям, докато не ми изпаднат пари за накладки или докато не издадат багажа.
Коментар
-
Предните са Delphi, вижда се. Задните не знам. Най-вероятно са оригиналните на колата. Но спира добре.Та, гласувах за Delphi. За цапане - цапат, за износване - еми износен е диска по над милиметър от двете страни, за свирене - ПРОсвирват и ме дразнят. Но има още живот в накладката. Като му дойде времето ще се сменява и диск и накладки. То се е видяло.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Някакви евтини накладки, като ми тропаше колата реших, че е нещо от тях и ги смених. Старите не бяха мръднали много, но знам, че те бяха някакви OEM за FIAT. Сега си имам едни резервни накладки. Отзад обаче ми е голям проблем - дайте линк от къде да поръчам механизма целия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Някакви евтини накладки, като ми тропаше колата реших, че е нещо от тях и ги смених. Старите не бяха мръднали много, но знам, че те бяха някакви OEM за FIAT. Сега си имам едни резервни накладки. Отзад обаче ми е голям проблем - дайте линк от къде да поръчам механизма целия.
Коментар
-
Airfan написа:jenshen73 написа:Някакви евтини накладки, като ми тропаше колата реших, че е нещо от тях и ги смених. Старите не бяха мръднали много, но знам, че те бяха някакви OEM за FIAT. Сега си имам едни резервни накладки. Отзад обаче ми е голям проблем - дайте линк от къде да поръчам механизма целия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Въпрос към хората каращи с Текстар- при мене 2 комплекта предни накладки от тая марка започна да им се разлепва феродото на всичките накладки от комплект. При някой друг наблюдава ли се тая тенденция?Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар