Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С каква марка накладки карате колата си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И предните и задните накладки са ROADHAUSE, но ги няма в анкетата.

Коментар

Не знам дали е същото, но добавих "Roadhouse" в анкетата.

Коментар

и Delphi Липсва---Добавих ги.ogi28b

Коментар

Не знам какви са ми накладките бяха си на колата като е пристигнала от Италия.Спират добре, но ако не мия джантаите 1 месец и стават черни. Друго, което ме дразни е че чат-пат си посвирват.Но има още хляб в тях и ще ги търкалям, докато не ми изпаднат пари за накладки или докато не издадат багажа.

Коментар

аз бях с такива дет не правеха джантите черни, оказа се, че диска свършва накладката не мърда :D

Коментар

И дискове и налкадки TRW.Скъпи са,но си струват за разлика от високите класове на други марки.
              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Предните са Delphi, вижда се. Задните не знам. Най-вероятно са оригиналните на колата. Но спира добре.Та, гласувах за Delphi. За цапане - цапат, за износване - еми износен е диска по над милиметър от двете страни, за свирене - ПРОсвирват и ме дразнят. Но има още живот в накладката. Като му дойде времето ще се сменява и диск и накладки. То се е видяло.
                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Някакви евтини накладки, като ми тропаше колата реших, че е нещо от тях и ги смених. Старите не бяха мръднали много, но знам, че те бяха някакви OEM за FIAT. Сега си имам едни резервни накладки. Отзад обаче ми е голям проблем - дайте линк от къде да поръчам механизма целия.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                    Някакви евтини накладки, като ми тропаше колата реших, че е нещо от тях и ги смених. Старите не бяха мръднали много, но знам, че те бяха някакви OEM за FIAT. Сега си имам едни резервни накладки. Отзад обаче ми е голям проблем - дайте линк от къде да поръчам механизма целия.
                    Ако е за барабани аз имам и ще се разберем нещо.

Коментар

Въпрос към хората каращи с Текстар- при мене 2 комплекта предни накладки от тая марка започна да им се разлепва феродото на всичките накладки от комплект. При някой друг наблюдава ли се тая тенденция?
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Airfan написа:
                        jenshen73 написа:
                        Ако е за барабани аз имам и ще се разберем нещо.
                        Ем точно барабанни са ми на мойта, кви да са? Ама като ми сменяха чейнетата - нещо били много ръждясали и нещо се счупи и хъхрех по пътя все едно съм с откачен кардан..
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                          Въпрос към хората каращи с Текстар- при мене 2 комплекта предни накладки от тая марка започна да им се разлепва феродото на всичките накладки от комплект. При някой друг наблюдава ли се тая тенденция?
                          На колко км си с тях?! - Аз карам с такива,засега съм доволен ,минал съм наи-много две хиляди откат съм ги сложил.Що се отнася до разлепването,предните FERODO бяха се сцепили от вътрешните накладки на диска,като едната бе тръгнала наполовина да се отлепва,докато външните не.Другото което ми направи впечатление на старите ,е различното износване на накладките , левия спрямо десния комплект.Левите бяха на 2-3мм, а десните поне 4мм бяха, ако не и отгоре.
                          Fiat palio 1.7td

Коментар

Ами на 60-70% са тия дето свалих сега, предния комплект дето тръгна да се разлепва и той почти нов го свалих. Явно тука се докарват само "хубавите партиди" части.
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

От днеска съм с това
                              Прикачени файлове
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

И отпред и отзад с Маff ,много съм доволен,няма ги обаче в списъка/нямат нищо общо с Permafuse,както някой беше написал/Добавих Maff.ogi28b
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X