Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С каква марка накладки карате колата си?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Airfan написа:Аз чета, muns61, но пак ми се виждат много 65 000 км. Освен ако не караш предимно извънградско, тогава да речем може да се съглася.
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Airfan написа:Аз чета, muns61, но пак ми се виждат много 65 000 км. Освен ако не караш предимно извънградско, тогава да речем може да се съглася.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Airfan написа:Аз чета, muns61, но пак ми се виждат много 65 000 км. Освен ако не караш предимно извънградско, тогава да речем може да се съглася.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
S_BANKOV написа:Нямам достъп до снимките в момента, проблема е при мен. Но ако не ти се свалят накладките, да ги разгледаш, отиваш в един магазин и питаш "имате ли търстинг, може ли да ги видя" и сам ще разбереш за какво ти говоря, в тях просто си стърчат стружките.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
pakumba написа:... Сега гледам Либрата, че за малко над 40к км е направила сериозен ръб на дисковете, особено отпред, ...Според мен между 20 и 30к км още на тези дискове на Либрата и са за боклука, накладки има бол.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Airfan написа:Аз чета, muns61, но пак ми се виждат много 65 000 км. Освен ако не караш предимно извънградско, тогава да речем може да се съглася.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
BO написа:pakumba написа:... Сега гледам Либрата, че за малко над 40к км е направила сериозен ръб на дисковете, особено отпред, ...Според мен между 20 и 30к км още на тези дискове на Либрата и са за боклука, накладки има бол.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
muns61 написа:Airfan написа:Аз чета, muns61, но пак ми се виждат много 65 000 км. Освен ако не караш предимно извънградско, тогава да речем може да се съглася.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Jimy написа:BO написа:pakumba написа:... Сега гледам Либрата, че за малко над 40к км е направила сериозен ръб на дисковете, особено отпред, ...Според мен между 20 и 30к км още на тези дискове на Либрата и са за боклука, накладки има бол.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Според мен не е нормално диска да свършва преди накладката!!! Ако се случва това едно от двете е пълен боклук и има нещо сбъркано.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
harifg написа:Отпред съм с накладки марка WAGNER (производител е Federal Mogul ), а отзад, съм с накладки TRUSTING.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
pakumba написа:Jimy написа:BO написа:pakumba написа:... Сега гледам Либрата, че за малко над 40к км е направила сериозен ръб на дисковете, особено отпред, ...Според мен между 20 и 30к км още на тези дискове на Либрата и са за боклука, накладки има бол.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Нещо не мога да гласувам. 1. Оригиналните части на Пандата - дисковете незнам какви са. Накладките са на Феродо. Бяха на Феродо. Съответно предните ми скапаха за 30 000км дисковете и по тази причина изчезнаха от колата. 2. В момента отпред съм с накладки Ремза и дискове ТРВ, защото нямаше дискове Ремза за Пандето. От зад съм с оригиналните дискове и накладки Ремза също. Тях успях да ги спася от недоразумението наречено Феродо.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар