В реда на смените:1смяна Simer-биваха 50х.км.2смяна TRW-много доволен ,но изкараха едва 10х.км.От Околчица до Мездра ги опекох благодарение на колите след мен,но като спряхме всички коли пушеха еи голямо бързане направо ще ме прескочат3смяна Remsa 5х.км.олягаха и пак не спираше4смяна TRW за сега са добре ,но дисковете са за смянаПроект : Смяна на дисковете с вентилирани на 257мм.Ще заложа или на Delphi или Remsa поради финансови причини
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С каква марка накладки карате колата си?
Collapse
X
-
От месец съм на Trusting , преди това бяха Ferodo слагани в Италия,значи в началото не спираха както трябва,но сега вече след 500км,нещата си идват на мястото.Спрямо предните ,като че ли по-малко цапат джантите,но сигурно са по-твърди,но с времето ще покажат що за стока са.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Airfan написа:Тръстинг са дърво, да знаеш просто.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:От месец съм на Trusting , преди това бяха Ferodo слагани в Италия,значи в началото не спираха както трябва,но сега вече след 500км,нещата си идват на мястото.Спрямо предните ,като че ли по-малко цапат джантите,но сигурно са по-твърди,но с времето ще покажат що за стока са.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Отпред съм с дискове и накладки ETF. Дискове можех да взема други, но за накладките беше голема мъка (ако някой го интересува: цък ) Свирят малко, но кво да се прави Отзад - вече не помня, купувах ги от Козлодуй по препоръка на майстора.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
65 000 км карам с някакви китайчета, нещо като Жо Йонг се четеше, или подобно. Спокоен шофьор съм и ползвам минимално спирачки, та накладките имат още хляб. Феродото е меко и пуска доста чернилка, като мия с водоструйката, дисковете не са износени. От тази марка съм сложил на доста хора и нямаше оплаквания, но ги преопаковаха май в кутийки вече, с ново име и с двойна цена...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
betuk написа:Airfan написа:Тръстинг са дърво, да знаеш просто.muns61 написа:65 000 км карам с някакви китайчета, нещо като Жо Йонг се четеше, или подобно. Спокоен шофьор съм и ползвам минимално спирачки, та накладките имат още хляб. Феродото е меко и пуска доста чернилка, като мия с водоструйката, дисковете не са износени. От тази марка съм сложил на доста хора и нямаше оплаквания, но ги преопаковаха май в кутийки вече, с ново име и с двойна цена...
Коментар
-
Airfan написа:betuk написа:Airfan написа:Тръстинг са дърво, да знаеш просто.muns61 написа:65 000 км карам с някакви китайчета, нещо като Жо Йонг се четеше, или подобно. Спокоен шофьор съм и ползвам минимално спирачки, та накладките имат още хляб. Феродото е меко и пуска доста чернилка, като мия с водоструйката, дисковете не са износени. От тази марка съм сложил на доста хора и нямаше оплаквания, но ги преопаковаха май в кутийки вече, с ново име и с двойна цена...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
S_BANKOV написа:betuk написа:От месец съм на Trusting , преди това бяха Ferodo слагани в Италия,значи в началото не спираха както трябва,но сега вече след 500км,нещата си идват на мястото.Спрямо предните ,като че ли по-малко цапат джантите,но сигурно са по-твърди,но с времето ще покажат що за стока са.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Нямам достъп до снимките в момента, проблема е при мен. Но ако не ти се свалят накладките, да ги разгледаш, отиваш в един магазин и питаш "имате ли търстинг, може ли да ги видя" и сам ще разбереш за какво ти говоря, в тях просто си стърчат стружките.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар