Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С каква марка накладки карате колата си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В реда на смените:1смяна Simer-биваха 50х.км.2смяна TRW-много доволен ,но изкараха едва 10х.км.От Околчица до Мездра ги опекох благодарение на колите след мен,но като спряхме всички коли пушеха еи голямо бързане направо ще ме прескочат3смяна Remsa 5х.км.олягаха и пак не спираше4смяна TRW за сега са добре ,но дисковете са за смянаПроект : Смяна на дисковете с вентилирани на 257мм.Ще заложа или на Delphi или Remsa поради финансови причини
    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

От месец съм на Trusting , преди това бяха Ferodo слагани в Италия,значи в началото не спираха както трябва,но сега вече след 500км,нещата си идват на мястото.Спрямо предните ,като че ли по-малко цапат джантите,но сигурно са по-твърди,но с времето ще покажат що за стока са.
      Fiat palio 1.7td

Коментар

Тръстинг са дърво, да знаеш просто.

Коментар

Airfan написа:
          Ми мой познат, който кара алфа ,същевременно държи магазин само за италиански марки авточасти,ми ги препоръча.Самия той е с такива на алфата,както казах ,в началото не спираха както ferodoto, но след 500км ,нещата си дойдоха както бе преди.Явно това времето за напасване,защото в първите 100км забелязах че опираха в ръбовете по периферията и вътрешния до главината.Ще видя зимата как ще е , ако просвирнат,ще засвирят в някой контейнер за смет .Само не знам какъв е критерия за определяне на дадени накладки за дърво ,кой неща се глада ,че да ги определя .Предполагам че са три, да не свирят,да спират при всякви условия на натоварване,и последно е пробега,който се разбира с времето дали накладката се износи ,или диска....
          Fiat palio 1.7td

Коментар

Airfan написа:
            х2Дърво и половина.По принцип само с текстар, но понеже сменях дискове рекох да е комплект всичко - Брембо.И съм доволен, не усещам разлика с текстара, който свалих.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

betuk написа:
              От месец съм на Trusting , преди това бяха Ferodo слагани в Италия,значи в началото не спираха както трябва,но сега вече след 500км,нещата си идват на мястото.Спрямо предните ,като че ли по-малко цапат джантите,но сигурно са по-твърди,но с времето ще покажат що за стока са.
              А сега ти препоръчвам да слезеш до колата, да свалиш гумата и да погледнеш дисковете дали вече не са станали на бразди. НО щом вече са почнали да спират значи са надрали диска. Незнам кой му е хрумнала гениалната идея да има едри стружки вътре ама е ужас.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Отпред съм с дискове и накладки ETF. Дискове можех да взема други, но за накладките беше голема мъка (ако някой го интересува: цък ) Свирят малко, но кво да се прави Отзад - вече не помня, купувах ги от Козлодуй по препоръка на майстора.
                ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

65 000 км карам с някакви китайчета, нещо като Жо Йонг се четеше, или подобно. Спокоен шофьор съм и ползвам минимално спирачки, та накладките имат още хляб. Феродото е меко и пуска доста чернилка, като мия с водоструйката, дисковете не са износени. От тази марка съм сложил на доста хора и нямаше оплаквания, но ги преопаковаха май в кутийки вече, с ново име и с двойна цена...
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Предни и задни дискове и накладки A.T.E.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

betuk написа:
                      Airfan написа:
                      Ми мой познат, който кара алфа ,същевременно държи магазин само за италиански марки авточасти,ми ги препоръча.Самия той е с такива на алфата,както казах ,в началото не спираха както ferodoto, но след 500км ,нещата си дойдоха както бе преди.Явно това времето за напасване,защото в първите 100км забелязах че опираха в ръбовете по периферията и вътрешния до главината.Ще видя зимата как ще е , ако просвирнат,ще засвирят в някой контейнер за смет .Само не знам какъв е критерия за определяне на дадени накладки за дърво ,кой неща се глада ,че да ги определя .Предполагам че са три, да не свирят,да спират при всякви условия на натоварване,и последно е пробега,който се разбира с времето дали накладката се износи ,или диска....
                      За 20 000 км ядат дискове Брембо до минимален размер.
                      muns61 написа:
                      65 000 км карам с някакви китайчета, нещо като Жо Йонг се четеше, или подобно. Спокоен шофьор съм и ползвам минимално спирачки, та накладките имат още хляб. Феродото е меко и пуска доста чернилка, като мия с водоструйката, дисковете не са износени. От тази марка съм сложил на доста хора и нямаше оплаквания, но ги преопаковаха май в кутийки вече, с ново име и с двойна цена...
                      Това никак не е за хвалба да ти кажа... накладки на 65 000 км. Означава само едно, че са мега твърди. За 65 000 трябваше поне един път да са свършили.

Коментар

Airfan написа:
                        betuk написа:
                        Airfan написа:
                        За 20 000 км ядат дискове Брембо до минимален размер.
                        muns61 написа:
                        Това никак не е за хвалба да ти кажа... накладки на 65 000 км. Означава само едно, че са мега твърди. За 65 000 трябваше поне един път да са свършили.
                        Не четеш внимателно - ползвам спирачки доста по-рядко от повечето карачи, които познавам. Накладките са ми меки, преди няколко месеца ги гледах и ще изкарат със сигурност още година.А задните ми накладки са оригиналните.
                        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

карах 3 месеца с LPR-и отпред, оказа се, че диска свършва накладката не мърда :D Пернах едни TRW-та срещу скромните 100 кинта и ся е огин

Коментар

Аз чета, muns61, но пак ми се виждат много 65 000 км. Освен ако не караш предимно извънградско, тогава да речем може да се съглася.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              betuk написа:
                              А сега ти препоръчвам да слезеш до колата, да свалиш гумата и да погледнеш дисковете дали вече не са станали на бразди. НО щом вече са почнали да спират значи са надрали диска. Незнам кой му е хрумнала гениалната идея да има едри стружки вътре ама е ужас.
                              Колега, покажи ми тия едри стружки, пък бразди не виждам, освен че още не е легнала напълно на цялата площ накладката.Даже специално за снимката я измих накладката за да се вижда по-добре,единствения проблем беше от вътрешната страна,там от външния край опирало единия край на диска,който си има ръб от експлоатация,и може би водачите на спирачният апарат който направляват друга страна на апарата ако правилно ме разбираш, да не е прилепнала добре накладка.Предния път не ги смазах тия водачи, може би оттам бе проблема в началото, дясното колело по да загрява от лявото.Ако на това му викаш бразди на диска, то на шефа зафирата е дълбока оран е тогаваа ,днеска ги гледах ,и ми се наби от два метра браздата. http://prikachi.com/images/99/6442099n.jpghttp://prikachi.com/images/100/6442100r.jpghttp://prikachi.com/images/98/6442098E.jpghttp://prikachi.com/images/100/6442100r.jpg
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

Нямам достъп до снимките в момента, проблема е при мен. Но ако не ти се свалят накладките, да ги разгледаш, отиваш в един магазин и питаш "имате ли търстинг, може ли да ги видя" и сам ще разбереш за какво ти говоря, в тях просто си стърчат стружките.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X