Защо има толкова много негативни мнения за масло Селения, при положение че не е от най ефтините масла, какви са ви критериите за не добро масло?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо има толкова много негативни мнения за масло Селения
Collapse
X
-
Поне в България, високата цена на даден продукт въобще не е критерий за качество.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
patrik212 написа:Съгласен, но това не значи че е некачествено, тук каквото и масло или каквото и да е няма гаранция че ще е качествено! От 6 години го ползвам и нямам някакви оплаквания и ми стана интересно защо има толкова недоволни?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
:D Четири смени със Селения Голд, не доливах, не мога да кажа, че беше шумна. Смяна- през 10-11к км. В момента съм с уж по-хубаво- вече 8к км- не се налага доливане, не чувам разлика в шума на моторя. Като му дойде време за смяна, мисля да се върна пак на Селения, щото не виждам къде е разликата, освен 12-15те лв в повече дето дадох за уж по-доброто
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Така е като се слага такова масло на износени двигатели Като си е хубав двигателя всичко си е наред няма доливане няма тропане.Това че се слага по скъпо и хубаво масло на износен двигател няма да подобри работата му .Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Като се замислиш, за да тропа и да доливаш, проблемът не е в маслото, а в двигателя, защото това масло, каквото и да е, е направено за милиони автомобили и то, не за да тропат. Другата логика пък какво сочи - един двигател не тропа нито със Селениа, нито с каквото и да било друго масло, нито пък се нуждае от доливане?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Като се замислиш, за да тропа и да доливаш, проблемът не е в маслото, а в двигателя, защото това масло, каквото и да е, е направено за милиони автомобили и то, не за да тропат. Другата логика пък какво сочи - един двигател не тропа нито със Селениа, нито с каквото и да било друго масло, нито пък се нуждае от доливане?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар