Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за тях Debica & Tigar

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво мислите за тях Debica & Tigar

намерих от въпросните гуми на много добра цена (поне аз така си мисля ),гумите ще са чисто нови и ще се ползват за задни, размер 185/65/14,точно като модел на гумата още не знам какви са

За Дебица не знам,ама Тигър никога не бих си сложил на колата.Напоследък мернах няколко нови тигъра и всичките бяха супер криви на пръв поглед.
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

ако може да се има в предвид че зимата не карам много към 2000-2500км MAX и гумите ще се карат само зимата (демек само зимния сезон) примерно ще се купят сега и ще се сложат като падне първия сняг и ще се махнат Март месец после в чували и така до другия сняг

Коментар

Взимай Дебицата. Един авер кара вече 2 комплекта зимни от 7-8 години, а зимата по ски-курортите е нямал грижи. Е не са върха на сладоледа, ама си струват парите.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

С Тигър Winter1 карам вече 3-ти или 4-ти сезон и съм доволен, наистина при мокра настилка не са нещо феноменално, но на сняг си вършат идеално работата... за парите си са добри, вече дали ще ги вземеш и кои по - точно си е твой избор колега.
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
          X