Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bravo с гуми 185 65 15 -става ли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bravo с гуми 185 65 15 -става ли

колеги кажете дали стават че много друса бравото с 195 55 151.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват.Модераторски екип на fiat-bg.org
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

по принцип можеш да ги сложиш ама разликата в диаметрите ти е 26мм m/y 195/55/15 - 185/65/15.Няма да имаш реално показание на скоростомера.приех размера 195/55/15 щото маи си объркал с това 195/15/15.Ако са пък на 45 разликата е още по голяма.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

да не пускам нова тема интересува ме за мареа комби гуми с размер 175/65/14 за задни проблем ли е? Предните са ми 185/65/14 разликата е 13мм

Коментар

Ще ошашавиш ABS-a.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
          Ще ошашавиш ABS-a.
          аз нямам

Коментар

benzol написа:
            iliyan написа:
            Ще ошашавиш ABS-a.
            аз нямам
            Сложи си еднакъв размер, дори и да не са с еднаква шарка, освен АБС който нямаш ще ошашкаш спирачките като цяло, ще се промени и спирачното усилие предполагам. Може да почне да носи по завите, а и отзад по малък ще имаш проблем при товаренето.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              benzol написа:
              iliyan написа:
              Ще ошашавиш ABS-a.
              аз нямам
              Сложи си еднакъв размер, дори и да не са с еднаква шарка, освен АБС който нямаш ще ошашкаш спирачките като цяло, ще се промени и спирачното усилие предполагам. Може да почне да носи по завите, а и отзад по малък ще имаш проблем при товаренето.
              ОК питах защото си намерих такива на добра цена ама май няма да стане с тях ще си търся моя размер мерси за бързите отговори

Коментар

Малко личен опит.Карам Мултипла 1,9 нафта, която по книга трябва да е с 195/60/15. Лятото я карам с 195/65/15 а зимата по стечение на обстоятелствата отпред с 185/65/15 а отзад с 185/60/15. Е при всичките разлики с размера, предписан от производителя, до сега, вече трета година не съм имал проблеми нито с АБС, нито със спирачки. Просто времената за някои са такива, че с каквото имаме, с това караме.
                Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !

Коментар

колега твоя размер е максималния после почва да опира при натоварена кола и неравности по пътя
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                  X