здравей те,значи когато си купих колата пунто мк2 1,2 8v стария собственик беше сложил масло мобил 15W40 не знам по какви причини но разбирам,че толкова гъсто масло за тази кола не трябва да се слага,та въпроса ми е зимата дали ще трябва да сложа по рядко или мога да си карам със това или да го сменя.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
масло през зимата на пунто мк2
Collapse
X
-
nikolce написа:Това може да се разбере, само ако сложиш такова масло. А защо е сложил такова масло, що не питаш старият собственик? Може наистина нещо да не е в ред с двигателя, а може просто да не му се дават пари,...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами то е малко по-скъпо от 15-ката.Вече за марки има много предпочитания,както и различни цени.Аз лично използвам само една марка масла и тя е Granville,но това си е лично мнение и не искам да правя реклама или да карам някой да си налива такова масло.Motul е хубаво масло,но е скъпичко,също така Yacco е добро даже доста и цената му е сносна.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
смених маслото,сложих наливно мотокрафт 10w40 ,което май направих грешка,казах на човека който продава маслото че съм готов да дам повече пари за масло,той ми каза не сложи от тожа, а и татко ходи при него и още 2 коли караме там,и знам,че няма да ме излъже,и сега сутрин като паля като е студената колата,претропват клапани ли са,нз,той така ми каза,че имало нагар,и ми предложи добавка,но аз му отказах,и се чудя какво да права да го сменям ли пак или да си карам така:благодаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар