Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трайност на масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didich написа:
    Ама те хората от Мотул са написали следното: oCan be mixed with synthetic or mineral oils., ето и сайта http://www.opieoils.co.uk/p-872-motu...osynthese.aspx , така че не виждам проблем да си долее от Мотула
    Това просто означава че няма да се пресекат.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Re: Трайност на масло

punto_11 написа:
      Е да, ама то едно ли е да го четеш - за маслата си е цяла наука и наистина - тонове четене, пък и по колата има хиляди други работи. В края на краищата - форумът спестява време. Виж линка от колегата - в интерес на истината и сам си намерих инфо-то, но е интересно да се чуят мнения на хора с опит. Вярвам повече на патило Съдейки по отзивите за Лисан и впечатлението ми от едното ми посещение при тях - по-скоро бих се вслушвал в съвет от тях. Също така, благодарение на твоите постове става ясно, че нещата не са чак толкова черно-бели и отговорът не е еднозначен. Ето защо - благодаря.Някак си не ми се иска купеният съвестно Motul да си отиде просто ей така, ето защо ще си досипвам.
      На пазара има най-различни масла с вискозитет 10W40. От пълна синтетика до минерални. Едните покриват последните изисквания на API and ACEA, а други са с 3-4 нива под необходимите за автомобила ти. Нали се сещаш колко е компетентен отговора от сервиза. Просто един вискозитет е крайно недостатъчен при избор на масло.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

И аз се съгласявам с колегата Danchojn. Според мен маслата няма да се пресекат, но полученото ще бъде най-малко с характеристиките на по-лошото масло.

Коментар

Като чета тука и направо настръхвам, значи маслото с което карам е на 6000км. в момента обаче съм го налял преди 4 години Пречи ли му или няма проблем, като го проверявам и му пипам мазилността е същата като на това новото в тубата, че си купих 1 литър бутилирано да мога да си доливам ?
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ако взимаш и с пръсти мерки, евалата !!!

Коментар

Working...
            X