didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трайност на масло
Collapse
X
-
Re: Трайност на масло
punto_11 написа:Е да, ама то едно ли е да го четеш - за маслата си е цяла наука и наистина - тонове четене, пък и по колата има хиляди други работи. В края на краищата - форумът спестява време. Виж линка от колегата - в интерес на истината и сам си намерих инфо-то, но е интересно да се чуят мнения на хора с опит. Вярвам повече на патило Съдейки по отзивите за Лисан и впечатлението ми от едното ми посещение при тях - по-скоро бих се вслушвал в съвет от тях. Също така, благодарение на твоите постове става ясно, че нещата не са чак толкова черно-бели и отговорът не е еднозначен. Ето защо - благодаря.Някак си не ми се иска купеният съвестно Motul да си отиде просто ей така, ето защо ще си досипвам.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Като чета тука и направо настръхвам, значи маслото с което карам е на 6000км. в момента обаче съм го налял преди 4 години Пречи ли му или няма проблем, като го проверявам и му пипам мазилността е същата като на това новото в тубата, че си купих 1 литър бутилирано да мога да си доливам ?Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар