Понеже ме мързи да чета, искам да науча наготово:Колко време може да трае едно масло 10/40 след като е разпечатано? Стaва дума за Motul 6100?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трайност на масло
Collapse
X
-
Година, година и половина. Ако не беше разпечатано то поне 5 щеше да държи.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Година, година и половина. Ако не беше разпечатано то поне 5 щеше да държи._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
punto_11 написа:zvoneca написа:след като вискозитета е еднакъв и двете са полусинтетика значи не би трябвало да има проблем.проблем има ако смесиш синтетика или полу синтетика с минералноPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:2. При смесването на каквито и да е масла, винаги се получават характеристики по-ниски от тези на по-слабото масло. Има обяснение но е дългичко. Четете някъде...Успех.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Danchojn написа:2. При смесването на каквито и да е масла, винаги се получават характеристики по-ниски от тези на по-слабото масло. Има обяснение но е дългичко. Четете някъде...Успех.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: Трайност на масло
punto_11 написа:Понеже ме мързи да чета, искам да науча наготово:Колко време може да трае едно масло 10/40 след като е разпечатано? Стaва дума за Motul 6100?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ама те хората от Мотул са написали следното: oCan be mixed with synthetic or mineral oils., ето и сайта http://www.opieoils.co.uk/p-872-motu...osynthese.aspx , така че не виждам проблем да си долее от Мотулаpunto HGT
Коментар
-
Danchojn написа:punto_11 написа:Понеже ме мързи да чета, искам да науча наготово:Колко време може да трае едно масло 10/40 след като е разпечатано? Стaва дума за Motul 6100?_________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
punto_11 написа:Понеже ме мързи да чета, искам да науча наготово:Колко време може да трае едно масло 10/40 след като е разпечатано? Стaва дума за Motul 6100?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Аз ще задам по-брутален въпрос. В мазата имам разпечатани туби с по около един литър в тях. Един ден ги събрах в една туба. Та се чудя дали да ги излея в моя дръгел. Едното масло гледам че е от 98год. другото от 05. Просто ми е интересно какво ще стане. Дали ще запуши маслени ,магистрали.......Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар