Здравейте,какво масло да сложа за зимата ,колата е вече на 151 000 км на 142000 смених масло +маслен,въздушен и горивен филтър за първи път сложих селения 10 в 40 до преди това е слагано само селения 5 в 40 пълна синтетика ,сега за зимата кво да сложа и всички филтри ли да сменя или само горивен колата е стило 115 кончета.До сега на всяка смяна съм сменял всички филтри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте, какво масло да сложа за зимата(фиат стило)?
Collapse
X
-
Здравейте, какво масло да сложа за зимата(фиат стило)?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за частиЕтикети: –
-
goroleКак така две зими 5в40 го сменям на 15 000км 2 пъти годишно на повече км ли се сменя?Филтрите всички ли да сменя?SynthyЗа мойта кола селения е по книжка.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:goroleКак така две зими 5в40 го сменям на 15 000км 2 пъти годишно на повече км ли се сменя?Филтрите всички ли да сменя?SynthyЗа мойта кола селения е по книжка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
[quote="S_BANKOV"]fiat_potrebitel написа:goroleАбе сменяй го на 10-12 хил. км. по добре е, да всички филтри се сменят, а за селенията нищо че го пише в книжката харесай си нещо друго като марка. Просто Селенията не е това което е била когато са ти правили фиата. отделно как очакваш италянски автомобил да е премерно с френско масло.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:Предложете какво масло да сложа ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колегите които в момента карат стило какво масло слагате?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
FGRC написа:Аз карам с Мидланд 10-40 швейцарско и съм много доволен.Двигателя е чист като нов.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Аз сложих вчера 10w40. Личен избор може и 5w40. Ако искаш сам да си избереш, първо се запознай с индексите на маслото. Да кажем с една дума че 5цата при температура примерно -20 ще е по-течливо от 10ката и ще има по-лесно развъртане на мотора при студен старт.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар