Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Втори комплект джанти-струва ли си?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз до сега не съм имал кола само с един комплект джанти,всичките са били с ляти и ламаринени.Така съм си свикнал от преди още.Както и гуми втора ръка гледам да не купувам,но това си е по възможностите на човек.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

струва си определено ... аз сам си взел, две железни джанти да се търкалят през зимата
      фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
      Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

pakumba написа:
        За мен категорично си струват 2 комплекта джанти, основно заради изгубеното време в кибик по гумаджии. Вземи си обикновени джнти за зимните за 80 кинта 4те и приключваш с въпроса.
        И аз така планирам да направя - имам лети джанти 15" с летни гуми и мисля да си взема метални джанти и то даже 14" със зимни
        Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

За зимата за предпочитане са железните джанти, няма смисъл да се влагат пари за лети, в дупките и снега през зимата е голяма вероятността да ги съсипеш. У дома и 4-те коли са с 2 комплекта джанти с гуми и болшинството ми приятели така практикуват.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

И аз съм с два комплекта.Метални със зимни гуми и лети жанти с летните гуми.Смяната им е в пъти по бърза и е около 10-12 лв със баланса.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
            X