Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите крушки Н1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-добрите крушки Н1

Здравейте ! Някой може ли да ми каже кои крушки H1 са най-добри за момента ?Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Fiat Stilo

Ксеноновите крушки.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От законните - Осрам Найтбрейкър са най-добри по показателите "цвят на светлината" и "интензитет". Горят по-бързо обаче, особено ако инсталацията не е добра.

Коментар

Най-добрите халогенни крушки са на Philips, "extreme power" /+ 80% светлина/ и "extreme vision" /+100% светлина/. В същото време са с удължен живот спрямо обикновена халогенна крушка, но цената им е доста солена - от порядъка на 60 - 70 лв. за комплект от два броя. И както каза колегата по-горе, ако инсталацията не е добра, ще те заболи много ако някоя подобна крушка изгори.

Коментар

Благодаря Ви! Нещо май не ми се дават 70 лв. за крушки Като гледам моите няма да са от най добрите до 20тина лв.стискаме ръцете
          Fiat Stilo

Коментар

Осрам нйтбрейкар,слагайги и няма да съзжаляваш,цената им е 18 лв бройката ,.Трета година съм с такива и до сега 2 крушки съм сменил като са ми и на дългите и на късите ,а колата винаги е била със запалени фарове
            EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
            EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
            FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Working...
            X