Да това е шайбата на генератора на ток!! Не е хидравлика! На волана си имаш един ЕЛЕКТРОусилвател, който работи на ток, а не на масло. Сработва след като му се подаде напрежение от генератора(алтернатора). Нямаш хидравлика, ако имаш - пробвай да си налееш хидравлична течност в казана.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремък + ролка за хидравлика на фиат Стило помагайте!!!
Collapse
X
-
Може ли да се постави втора ръка шайба на генератора?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
Ще купя чисто нова понеделник и ще я сменя ,да ми кажете добра марка и цена ако знаете?Предполагам ако карам така 3 дни няма да е проблем?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:Ще купя чисто нова понеделник и ще я сменя ,да ми кажете добра марка и цена ако знаете?Предполагам ако карам така 3 дни няма да е проблем?punto HGT
Коментар
-
didich написа:fiat_potrebitel написа:Ще купя чисто нова понеделник и ще я сменя ,да ми кажете добра марка и цена ако знаете?Предполагам ако карам така 3 дни няма да е проблем?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
абсолютно вероятен вариант, виждал съм ангренажна ролка на купе 20вт което караше без подкалник заради газарски гуми, резултата бе скъсан ангренаж и клапаниКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар