Здравейте колеги,скъса ми се или е паднал отново ремъка на хидравликата сменял съм го 3 пъти с чисто нов от 24/25 12.2011(скъса се), 27.11.2011(ролката се е наклонила надолу и ремъка освен ,че е паднал едната му писта се е скъсала) , 15.02.2012 (отново ролката се е наклонила надолу и ремъка освен ,че е паднал едната му писта се е скъсала) ,14,08,2012(днес още не е отворил сервиза ,но ще видя какво му е)и днес току що се скъса или падна пак !Няма хидравлика !!! Дайте съвет какво да правя какъв да купя ,за да е читав и да не пада???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремък + ролка за хидравлика на фиат Стило помагайте!!!
Collapse
X
-
Ремък + ролка за хидравлика на фиат Стило помагайте!!!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за частиЕтикети: –
-
Тази ролка/обтегачната сега я свалиха беше ДАЙКО беше се прецакала отвсякъде сега ми поръчаха SKF + ремък контитех(ако съм разбрал) ,ще видим какво стане ?Несходство на шайбите с тоя обтегача ми каза ,че може да е един приятел възможно ли е?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:Тази ролка/обтегачната сега я свалиха беше ДАЙКО беше се прецакала отвсякъде сега ми поръчаха SKF + ремък контитех(ако съм разбрал) ,ще видим какво стане ?Несходство на шайбите с тоя обтегача ми каза ,че може да е един приятел възможно ли е?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:fiat_potrebitel написа:Тази ролка/обтегачната сега я свалиха беше ДАЙКО беше се прецакала отвсякъде сега ми поръчаха SKF + ремък контитех(ако съм разбрал) ,ще видим какво стане ?Несходство на шайбите с тоя обтегача ми каза ,че може да е един приятел възможно ли е?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
rotdot
fiat_potrebitel написа:muns61 написа:fiat_potrebitel написа:Тази ролка/обтегачната сега я свалиха беше ДАЙКО беше се прецакала отвсякъде сега ми поръчаха SKF + ремък контитех(ако съм разбрал) ,ще видим какво стане ?Несходство на шайбите с тоя обтегача ми каза ,че може да е един приятел възможно ли е?
Коментар
-
rotdot написа:Ма ква е тая хидравлика на стило?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:rotdot написа:Ма ква е тая хидравлика на стило?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:Искаш да кажеш че не ми работи алтернатора така ли?И трябва да се смени?п.п.rotdot - хидравликата на волана ! (втърдява се и се върти много трудно)Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Коментар
-
rotdot
fiat_potrebitel написа:ilko-gd написа:rotdot написа:Ма ква е тая хидравлика на стило?
Коментар
-
Съвсем скоро и аз го имах тоя проблем, 2 пъти сменям ролки, защото се разбиват, като късах и ремъка на две части ..... оказа се, че алтернатора се е сцепил, при което неговата ролка стои на криво и по тоя начин разбива всички останали, защото вече не са в една равнина. До колкото разбрах сцепването на корпуса при фиат бил чесно срещан проблем или дефект по скоро и аз незнам, но няма да е лошо да провериш алтернатора да не ти идват от там главоболията с останалите ролки и ремъкаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Съвсем скоро и аз го имах тоя проблем, 2 пъти сменям ролки, защото се разбиват, като късах и ремъка на две части ..... оказа се, че алтернатора се е сцепил, при което неговата ролка стои на криво и по тоя начин разбива всички останали, защото вече не са в една равнина. До колкото разбрах сцепването на корпуса при фиат бил чесно срещан проблем или дефект по скоро и аз незнам, но няма да е лошо да провериш алтернатора да не ти идват от там главоболията с останалите ролки и ремъкаFiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
-
fiat_potrebitel написа:Шайбата на алтернатора не работи блокирала е ,алтернатора не е сцепен,но ролката която бе на хадравликата бе почти сцепена на две.Ще сменя шайбата и ще видя дали ще имам пак проблеми.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Коментар
-
Не съм сменил никаква шайба отказах се ,сложиха ми новия ролка оптегач (но не е SKF а е Ruville)и новия ремък,сега ще сложа снимки да ми кажете като не е на хидравликата какво е?http://store.img-share.eu/IMAG1580_jpgJMa03Dv.jpg стария вижте как се е размазалhttp://store.img-share.eu/IMAG1583_j...jpgIyB6j2g.jpg новата кутия и стария оптегач ролкаhttp://store.img-share.eu/IMAG157711...8.jpg-това ли е тази шайба?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар