Здравейте, колеги!Време ми е да сменям маслото на колата (Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2002 г.) и се чудя какво да ви взема не съм наясно и затова пускам тема дано не съм объркал раздела.Искам маслото да е качествено може да е и малко поскъпо.Затова чакам вашите предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложения за масло на Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2002 г.
Collapse
X
-
rotdot
Re: Предложения за масло на Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2002
tuizzl написа:Здравейте, колеги!Време ми е да сменям маслото на колата (Fiat Stilo 1.9 JTD Dynamic 2002 г.) и се чудя какво да ви взема не съм наясно и затова пускам тема дано не съм объркал раздела.Искам маслото да е качествено може да е и малко поскъпо.Затова чакам вашите предложения.
-
rotdot
tuizzl написа:Нищо не смятам просто искам предложения а каква гъстота трябва да е май това беше от голямо значение през лято/зима?
Коментар
-
rotdot
emzo написа:Castrol 5w40 - летеМобил1 0w40 - зимеС такива съм карал, сменях ги на по 6-7000км, понеже са ми армаган
Коментар
-
rotdot
И двете коли ги карам целогодишно с 0W40, не е никакъв проблем. Най-малкото Mobil 1 0W40 е ’factory fill’ на Nissan GT-R, всички поршета и AMG мотори.. не само през зимата http://www.mobil.co.uk/UK-English-LC...ife-0w40.aspx# е не е политрон, ама пак де. За масла само Ebay.. сега поръчах Motul 300V за стилото, разликата с проспид е драстична.
Коментар
-
Селения WR 5W40....Вчера взех 5 литра на 20лв литъра....Филтри - Маслен 5лв, Въздушен 8лв, Горивен 18лв...Може да има малко разлика в цеите на филтрите при тебе - все пак въздушния на Стилото е друг, не е като на Алфата.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар