Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Selenia Turbo Disel VS Polytron

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rotdot - Не ми целта да те засегна. Не ме разбираш от самото начало. Никой не е казал че останалите масла са боклук, а че издържат по-малко в сравнение с Политрон. Защо пиша аз тук - ТИ ЗАЩО ПИШЕШ?Цинк и фосфор - одавна целта е да не се използват и не се използвнат. Поне не в тези количества като преди години.С тунинг форума нямам нищо общо. Но ако толкова настояващ за човека от БАН, доведи го де, лично ще го запозная с едни от най-добрите специалисти в света на металообработването. Да видим как се спори с тях - голям смях ще падне. НЕ СЕ ШЕГУВАМ. АЗ ГИ ПОЗНАВАМ и мнението им за МТС ще те шокира Толкова ли не разбра, че единственото което ме възмущава е че говориш срещу продук, който не познаваш. Не познаваш и Селения, но нея я защитаваш. Не познаваш в детайли и МОБИЛ, но и него защитаваш като все сравняваш с него. Хайде кажи, какво повече от шарени картинки и цветно направени сайтове ти дадоха тези продукти? Използвай си ги, лошо няма. Понягога в не дотам разбираемите клипчета направени в домашни условия има много повече истина от лъскавите представяния на продуктите.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
      rotdot - Не ми целта да те засегна. Не ме разбираш от самото начало. Никой не е казал че останалите масла са боклук, а че издържат по-малко в сравнение с Политрон. Защо пиша аз тук - ТИ ЗАЩО ПИШЕШ?Цинк и фосфор - одавна целта е да не се използват и не се използвнат. Поне не в тези количества като преди години.С тунинг форума нямам нищо общо. Но ако толкова настояващ за човека от БАН, доведи го де, лично ще го запозная с едни от най-добрите специалисти в света на металообработването. Да видим как се спори с тях - голям смях ще падне. НЕ СЕ ШЕГУВАМ. АЗ ГИ ПОЗНАВАМ и мнението им за МТС ще те шокира Толкова ли не разбра, че единственото което ме възмущава е че говориш срещу продук, който не познаваш. Не познаваш и Селения, но нея я защитаваш. Не познаваш в детайли и МОБИЛ, но и него защитаваш като все сравняваш с него. Хайде кажи, какво повече от шарени картинки и цветно направени сайтове ти дадоха тези продукти? Използвай си ги, лошо няма. Понягога в не дотам разбираемите клипчета направени в домашни условия има много повече истина от лъскавите представяния на продуктите.
      Отговори ми на въпросите, конкретно:1. Защо това масло няма нито една пасажерска спецификация?2. Защо на официалния им сайт се говори единствено за масла за камиони?3. Защо сайтът изглежда като направен от дете в детската градина?4. Защо няма одобрения от API и по-важното ACEA?5. Защо това толкова революционно масло се продава само в България, Сърбия и Гърция. Направих си труда да попитам приятели в САЩ, след онази другата безкрайна тема и в три щата, те не са намерили масла с името - Polytron, BiTron, Paladyn, както твърдиш, че са другите брандове. Вярно - има още 47 щата, може там да се продава пък.6. Защо продължаваш да пускаш някакви клипчета, на които нищо не се вижда и отдолу заключваш - видите ли тук един пламък, ето това доказва, че политрон е 20 пъти по-добър?7. Защо, след като си толкова заинтересован да ни убедиш в качествата на Политрон два пъти отказа на хора, занимаващи се с металообработка и на сутрудник в БАН да изследва повърхности обработени с Политрон. Измъкна се с довода, че чак толкоз не си заинтересован и не ти се занимава, но пак продължаваш да блъваш теми от сорта на - и днес, пореден двигател излекуван с политрон.8. Защо, след като твърдиш, че нямаш нищо общо с доставчика се снимаш на фона на 10 кашона политрон, как правиш тест с ’фрикшън тестер’ на политрон? Как така всеки ден имаш челен опит с излекуван мотор с политрон?
      Danchojn написа:
      Понягога в не дотам разбираемите клипчета направени в домашни условия има много повече истина от лъскавите представяния на продуктите.
      Това добре, ама данните на политрон са САМО рекламни клипчета.

Коментар

според мен мтс работи, аз съм си вземал, не от колегата danchojn, него не го познавам, но искам да го попитам, защо се изхвърля с това, че ползва политрон от 6 години, като ето тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%F2%F0%EE%ED първото му мнение показва, че го ползва от 2008 година, поздрави

Коментар

ivancho написа:
          според мен мтс работи, аз съм си вземал, не от колегата danchojn, него не го познавам, но искам да го попитам, защо се изхвърля с това, че ползва политрон от 6 години, като ето тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%F2%F0%EE%ED първото му мнение показва, че го ползва от 2008 година, поздрави
          Темата започва така за да чуя истински мнения. Това е единствената причина. Видя какво стана надолу като написах някои от първите си впечатления. Нямам 6 пълни години с политрон, но почти. Тогава обаче си беше още неизследвата територия. Това е. Няма нищо скрито покрито.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
          X