rotdot - Не ми целта да те засегна. Не ме разбираш от самото начало. Никой не е казал че останалите масла са боклук, а че издържат по-малко в сравнение с Политрон. Защо пиша аз тук - ТИ ЗАЩО ПИШЕШ?Цинк и фосфор - одавна целта е да не се използват и не се използвнат. Поне не в тези количества като преди години.С тунинг форума нямам нищо общо. Но ако толкова настояващ за човека от БАН, доведи го де, лично ще го запозная с едни от най-добрите специалисти в света на металообработването. Да видим как се спори с тях - голям смях ще падне. НЕ СЕ ШЕГУВАМ. АЗ ГИ ПОЗНАВАМ и мнението им за МТС ще те шокира Толкова ли не разбра, че единственото което ме възмущава е че говориш срещу продук, който не познаваш. Не познаваш и Селения, но нея я защитаваш. Не познаваш в детайли и МОБИЛ, но и него защитаваш като все сравняваш с него. Хайде кажи, какво повече от шарени картинки и цветно направени сайтове ти дадоха тези продукти? Използвай си ги, лошо няма. Понягога в не дотам разбираемите клипчета направени в домашни условия има много повече истина от лъскавите представяния на продуктите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Selenia Turbo Disel VS Polytron
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
Danchojn написа:rotdot - Не ми целта да те засегна. Не ме разбираш от самото начало. Никой не е казал че останалите масла са боклук, а че издържат по-малко в сравнение с Политрон. Защо пиша аз тук - ТИ ЗАЩО ПИШЕШ?Цинк и фосфор - одавна целта е да не се използват и не се използвнат. Поне не в тези количества като преди години.С тунинг форума нямам нищо общо. Но ако толкова настояващ за човека от БАН, доведи го де, лично ще го запозная с едни от най-добрите специалисти в света на металообработването. Да видим как се спори с тях - голям смях ще падне. НЕ СЕ ШЕГУВАМ. АЗ ГИ ПОЗНАВАМ и мнението им за МТС ще те шокира Толкова ли не разбра, че единственото което ме възмущава е че говориш срещу продук, който не познаваш. Не познаваш и Селения, но нея я защитаваш. Не познаваш в детайли и МОБИЛ, но и него защитаваш като все сравняваш с него. Хайде кажи, какво повече от шарени картинки и цветно направени сайтове ти дадоха тези продукти? Използвай си ги, лошо няма. Понягога в не дотам разбираемите клипчета направени в домашни условия има много повече истина от лъскавите представяния на продуктите.Danchojn написа:Понягога в не дотам разбираемите клипчета направени в домашни условия има много повече истина от лъскавите представяния на продуктите.
Коментар
-
според мен мтс работи, аз съм си вземал, не от колегата danchojn, него не го познавам, но искам да го попитам, защо се изхвърля с това, че ползва политрон от 6 години, като ето тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%F2%F0%EE%ED първото му мнение показва, че го ползва от 2008 година, поздрави
Коментар
-
ivancho написа:според мен мтс работи, аз съм си вземал, не от колегата danchojn, него не го познавам, но искам да го попитам, защо се изхвърля с това, че ползва политрон от 6 години, като ето тук http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%F2%F0%EE%ED първото му мнение показва, че го ползва от 2008 година, поздравиPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар