така сигурно има доста теми но не намерих това което ми трябва Кое масло е по добро да сложа на колата,и кажете къде в Пловдив продават такива масла(оригинални)Може и малко инфо цена-качество
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Selenia Turbo Disel VS Polytron
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
Re: Selenia Turbo Disel VS Polytron
benzol написа:така сигурно има доста теми но не намерих това което ми трябва Кое масло е по добро да сложа на колата,и кажете къде в Пловдив продават такива масла(оригинални)Може и малко инфо цена-качество
-
И за двете масла има изписано поне по 30-40 страници във форума. И то точно за цитираните от теб. Където и за двете масла се носят легенди за свръх смазочни качества. Особенно в комбинация с двигател на ФИАТ Съветвам те да се консултираш с обслужващия си механик за маслото и да го съобразиш със състоянието на колата и бюджета си. пп Пиша ти този пост защото сега ще се излеят поне 10 страници глупости, закани и спорове който обикновенно приключват с предопреждения и ключ на темата, а файда от такива теми поне аз не виждам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
rotdot
pakumba написа:момент, правя пунанките и идвам.Аз имам отрицателно мнение за селенията и производните на този концерн, за другото масло нямам мнение
Коментар
-
Не знам кого чакате, обаче колегата Данчо, за разлика от много клавиатурни разбирачи, говори на базата собствен опит, тестове и много четене по темата. Направил е собствените си изводи и защитава тезата си. Всеки има глава на раменте да я използва по предназначение и да преценя сам. Със Селения не съм карал нито една от колите си, не мога да дам мнение. Продукти на политрон съм използвал и не съм останал недоволен.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
rotdot
mr_none написа:Не знам кого чакате, обаче колегата Данчо, за разлика от много клавиатурни разбирачи, говори на базата собствен опит, тестове и много четене по темата. Направил е собствените си изводи и защитава тезата си. Всеки има глава на раменте да я използва по предназначение и да преценя сам. Със Селения не съм карал нито една от колите си, не мога да дам мнение. Продукти на политрон съм използвал и не съм останал недоволен.
Коментар
-
Селения съм ползвал, масло като масло, лошо не мога да кажа. Политрон съм купил и планирам да го ползвам след месец-два... много кофти дето трябва първо да се добави 10% към старото и да се карава хиляда-две хиляди км и после да се сменя с ново. Не за друго, ами си е цифра 45лв. за МТС под половин литър. Ще го похваля, ако ми свали литър разхода надолу, както се случи при преминаването от полусинтетика към пълна.
Коментар
-
За селенията мога да кажа само че не е това което е била на времето като име още повече откакто петронас я купихаЗа политрон имам мое мнение но съм длъжен да го запазя в тайна от професионална гледна точка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
mr_none написа:Не знам кого чакате, обаче колегата Данчо, за разлика от много клавиатурни разбирачи, говори на базата собствен опит, тестове и много четене по темата. Направил е собствените си изводи и защитава тезата си. Всеки има глава на раменте да я използва по предназначение и да преценя сам. Със Селения не съм карал нито една от колите си, не мога да дам мнение. Продукти на политрон съм използвал и не съм останал недоволен.
Коментар
-
rotdot написа:benzol написа:така сигурно има доста теми но не намерих това което ми трябва Кое масло е по добро да сложа на колата,и кажете къде в Пловдив продават такива масла(оригинални)Може и малко инфо цена-качество
Коментар
-
rotdot
benzol написа:rotdot написа:benzol написа:така сигурно има доста теми но не намерих това което ми трябва Кое масло е по добро да сложа на колата,и кажете къде в Пловдив продават такива масла(оригинални)Може и малко инфо цена-качество
Коментар
-
rotdot
danzel-jtd написа:Вземи си Политрон MTC - масло за обработка на метал.Покарай с него 500-1000 км и ако ненамериш разлика в звука на мотора още на 2 втория ден не си взимай това масло. п.п. Аз съм с Политрон и няма друго за мене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар