Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой карал ли е с масло STATOIL от Евро07?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    rotdot написа:
    Много е интересно как си се убеждавате в някакви неща - "помърквал двигателят...", "сипах минерално дори и ме заклеха да не го сменям - и не го смених и беше супер"
    Май не си разбрал добре какво съм написал. Идеята на поста ми беше, че всички масла, чиито параметри отговарят на изискванията за даден двигател, са добри. Ако двигателят е в ред, експлоатира се нормално - без екстремни натоварвания в червената зона на оборотомера, маслото се сменя редовно, ще работи еднакво добре с всички изброени в темата и още много други марки моторни масла. Ако гори масло, ако е издухан и разтропан, няма да му помогне и най-скъпото масло, и най-революционната добавка.А това за минералното масло го споменах ей така, като куриоз, защото наистина се случи. Не че препоръчвам на някой да го прави, но наистина карах колата си 5000 км. с минерално масло и не се случи абсолютно нищо тревожно.
    Съгласен съм, но това масло не отговаря на спецификациите на фиат, още по-малко пък минералният му модел. Не разбирам какво имате против Селенията. В мазерати форума друго не признават, например :D тва сериозно Ама ние нали винаги сме недоверчиви и къде мене ще ме цакат с тая Селения

Коментар

Working...
    X