Здравейте колеги, някой има ли инфо за STATOIL маслата от Евро07? Мисля да пробвам SuperWay 10W40 на Мареата (ще изневеря на Selenia :D)Ето и линк към БГ описанието STATOIL
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой карал ли е с масло STATOIL от Евро07?
Collapse
X
-
ПО добре това според мен SELENIA TUTELA JARAMA 10W40 Полусинтетично моторно масло за бензинови и дизелови двигатели на леки и лекотоварни автомбили. Спецификации: SAE 10W-40, API SL/CF, ACEA A3/B4, MB 299.1Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Аз преди време се интересуваш много от тези масла и четох само положителни отзиви до момента, в който се появи производствена база в Полша. След това заваляха и оплакванията от това масло - предимно от полската производствена база, понеже друго не достига до Балканския полуостров. Няколко пъти съм бил близо до закупуване, но винаги се оказваше произведено в Полша.Ако си намериш от производствените им бази в Норвегия или Швеция ще останеш очарован от качествата на това масло.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: Някой карал ли е с масло STATOIL от Евро07?
didalko написа:Здравейте колеги, някой има ли инфо за STATOIL маслата от Евро07? Мисля да пробвам SuperWay 10W40 на Мареата (ще изневеря на Selenia :D)Ето и линк към БГ описанието STATOILAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: Някой карал ли е с масло STATOIL от Евро07?
Plastex написа:didalko написа:Здравейте колеги, някой има ли инфо за STATOIL маслата от Евро07? Мисля да пробвам SuperWay 10W40 на Мареата (ще изневеря на Selenia :D)Ето и линк към БГ описанието STATOILTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колеги, аз лично съм много очарован от STATOIL -а. Налях си за първи път SuperWay, шумът на двигателят ми стана доста различен, по тих. Има едно помъркване при подаване на газ, много приятен звук. За съжаление последните няколко години съм слагал Selenia 20К и Gold. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЛОЖА ОТ ТЯХ!!!Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
rotdot
Много е интересно как си се убеждавате в някакви неща - "помърквал двигателят...", "сипах минерално дори и ме заклеха да не го сменям - и не го смених и беше супер" Колегата ви каза - няма да намерите разлика между масло, нито ще се промени звука на двигателя от масло. Разликите идват после, като покараш на 4000 оборота София-Бургас по новата магистрала, като я попрегрееш малко в жегите и т.н... и тогава става - "страшилки от мотористов из автосервисов" - Google. Има си спецификации, на слушане, близане и мирисане не се определя дали едно масло е добро.
Коментар
-
rotdot написа:Много е интересно как си се убеждавате в някакви неща - "помърквал двигателят...", "сипах минерално дори и ме заклеха да не го сменям - и не го смених и беше супер"Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар