Здравейте колеги!Днес отидох до АХМ Ауто да си купя моторно масло и филтри. Маслото за бравото е Селения 20К, но масления и въздушния филтър, които ми продадоха, са сръбски от марка FRAD. Този факт обаче го забелязах в последствие и не успях да попитам защо няма от Clean или Vasco, които досега съм ползвал и съм доволен. Въздушният филтър поне на външен вид не ми допада като изработка. Истината е, че и цената им е по-ниска - взех ги за 18лв. И сега се чудя дали да ги слагам, защото марката ми е неизвестна, цената им е по-ниска и са сръбски. Тези неща не винаги определят качеството, обаче за мен много често са изпитан критерий. Някой да има впечатления ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сръбски филтри - ползвали ли сте ?
Collapse
X
-
Re: Сръбски филтри - ползвали ли сте ?
Sagittarius написа:Здравейте колеги!Днес отидох до АХМ Ауто да си купя моторно масло и филтри. Маслото за бравото е Селения 20К, но масления и въздушния филтър, които ми продадоха, са сръбски от марка FRAD. Този факт обаче го забелязах в последствие и не успях да попитам защо няма от Clean или Vasco, които досега съм ползвал и съм доволен. Въздушният филтър поне на външен вид не ми допада като изработка. Истината е, че и цената им е по-ниска - взех ги за 18лв. И сега се чудя дали да ги слагам, защото марката ми е неизвестна, цената им е по-ниска и са сръбски. Тези неща не винаги определят качеството, обаче за мен много често са изпитан критерий. Някой да има впечатления ?Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
-
няма никакъв смисъл да се вземат измекярски филтри, при положение, че има по-неизвестни /тук в Бг/ марки от Ман, но пак се използват за първоначално вграждане и са с доста високо качество. Например Hengst за моято каляска е с няколко лв по-скъп от посредствените марки.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар