Може ли някои да ми препоръча магазин във Варна от който да си закупя амортесъорите. Автомобила е Фиат Албеа 2006 1.4i 77 k.s Търся два предни!Цената в Итал Ауто беше страшна 175 лева за парче!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортесъор за Фиат Албеа
Collapse
X
-
Страшна страшна, колко да е страшна, предполагам са хубави поне. За мойто браво монро-то е около 140 лева бройката, демек хубав амортисьор. Иначе има и за по 50-60, оптимал примерно.Виж, в Косер, колко ще струват Каяба-та. Също не са лош избор. Гледам на сайта им имат магазин във Варна. Една идея са по-евтини от монро-то, и не са лоши.
-
Re: Амортесъор за Фиат Албеа
sunrize написа:Може ли някои да ми препоръча магазин във Варна от който да си закупя амортесъорите. Автомобила е Фиат Албеа 2006 1.4i 77 k.s Търся два предни!Цената в Итал Ауто беше страшна 175 лева за парче!Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Re: Амортесъор за Фиат Албеа
betuk написа:sunrize написа:Може ли някои да ми препоръча магазин във Варна от който да си закупя амортесъорите. Автомобила е Фиат Албеа 2006 1.4i 77 k.s Търся два предни!Цената в Итал Ауто беше страшна 175 лева за парче!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар