Здравейте може ли да ми препоръчате дискове за Мареа тази от подписа че скоро май трябва да ги сменям ако може да споменете и цена ще е добре и става ли втора употреба или трябва да са чисто нови,вентилирани или не ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове за Мареа
Collapse
X
-
Re: Спирачни дискове за Мареа
benzol написа:Здравейте може ли да ми препоръчате дискове за Мареа тази от подписа че скоро май трябва да ги сменям ако може да споменете и цена ще е добре и става ли втора употреба или трябва да са чисто нови,вентилирани или не ?
-
Малко не е оферта дискове втора употреба.Твоите дискове са вентилирани,хубаво е да сложиш отново вентилирани,най-малката причина е,че накладките са различни.Като марка бих ти предложил Текстар(малко са скъпички),но са Немски и се вграждат в някой модели на Мерцедес,както и накладките им са на доста високо ниво на ефективност(като изключим посвирването от време на време),като по-евтин вариант бих ти предложил ЛПР италиански са и са нисък клас,но имам допир до стотици комплекти дискове и накладки,на служебната карам с ЛПР,както и на едната ми лична(не Фиат-а) и съм повече от доволен за цената им.Също не бих изключил и ТРВ като вариант,но лично аз нямам лично наблюдение над тях и не мога да изкажа сигурно мнение.За цени мога утре да ти напиша горе долу за какво иде реч.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ми нещо да не е много скъпо предполагам дори и да са евтини все ще изкарат 2-3 години може и повече,причината да искам да ги сменя че имат ръб пък ако ги занеса при стругар да им пусне стружка ще станат много тънки и да питам цените които ги дават в мрежата за комплект ли са или само за 1 бройка?
Коментар
-
Комплект са, и не си играй с втора употреба, най малко ако са спукани по витлото няма да ги видиш. за 60 /70 лв. ще си вземеш читави дискове и ще си ги смениш пред блока за 30 мин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
вижте какво намерих http://store.emk-33.com/product/5340...-Marea-Bravoи питах дали са комплект защото пише за 1 бр
Коментар
-
benzol написа:ми нещо да не е много скъпо предполагам дори и да са евтини все ще изкарат 2-3 години може и повече,причината да искам да ги сменя че имат ръб пък ако ги занеса при стругар да им пусне стружка ще станат много тънки и да питам цените които ги дават в мрежата за комплект ли са или само за 1 бройка?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар