Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачни дискове за Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спирачни дискове за Мареа

Здравейте може ли да ми препоръчате дискове за Мареа тази от подписа че скоро май трябва да ги сменям ако може да споменете и цена ще е добре и става ли втора употреба или трябва да са чисто нови,вентилирани или не ?

Re: Спирачни дискове за Мареа

benzol написа:
    Здравейте може ли да ми препоръчате дискове за Мареа тази от подписа че скоро май трябва да ги сменям ако може да споменете и цена ще е добре и става ли втора употреба или трябва да са чисто нови,вентилирани или не ?
    Дават ли ти се пари или тънка лайсна търсиш? Аз втора употреба спирачки не бих сложил.

Коментар

Малко не е оферта дискове втора употреба.Твоите дискове са вентилирани,хубаво е да сложиш отново вентилирани,най-малката причина е,че накладките са различни.Като марка бих ти предложил Текстар(малко са скъпички),но са Немски и се вграждат в някой модели на Мерцедес,както и накладките им са на доста високо ниво на ефективност(като изключим посвирването от време на време),като по-евтин вариант бих ти предложил ЛПР италиански са и са нисък клас,но имам допир до стотици комплекти дискове и накладки,на служебната карам с ЛПР,както и на едната ми лична(не Фиат-а) и съм повече от доволен за цената им.Също не бих изключил и ТРВ като вариант,но лично аз нямам лично наблюдение над тях и не мога да изкажа сигурно мнение.За цени мога утре да ти напиша горе долу за какво иде реч.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ми нещо да не е много скъпо предполагам дори и да са евтини все ще изкарат 2-3 години може и повече,причината да искам да ги сменя че имат ръб пък ако ги занеса при стругар да им пусне стружка ще станат много тънки и да питам цените които ги дават в мрежата за комплект ли са или само за 1 бройка?

Коментар

Комплект са, и не си играй с втора употреба, най малко ако са спукани по витлото няма да ги видиш. за 60 /70 лв. ще си вземеш читави дискове и ще си ги смениш пред блока за 30 мин.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

вижте какво намерих http://store.emk-33.com/product/5340...-Marea-Bravoи питах дали са комплект защото пише за 1 бр

Коментар

benzol написа:
              ми нещо да не е много скъпо предполагам дори и да са евтини все ще изкарат 2-3 години може и повече,причината да искам да ги сменя че имат ръб пък ако ги занеса при стругар да им пусне стружка ще станат много тънки и да питам цените които ги дават в мрежата за комплект ли са или само за 1 бройка?
              Колега, какво те притеснява, че има ръб? Измери с микромер дебелината на диска във външния край и във вътрешния край. Ако нямаш микромер, вземи две монети от 50 ст и сложи по една от всяка страна на диска, за да ти излезе общата дебелина на диска и двете стотинки над ръба и премери с шублера дебелината във външния край. После измери двете стотинки колко са дебели самостоятелно и извади измерената дебелина на стотинките от измерената дебелина на диска + стотинките. Така ще получиш дебелината на диска. Публикувай резултата тук и ще коментираме има ли нужда да сменяш дискове или няма нужда. За твоята кола обикновените дискове са по 40-50 лв (например Graf), а накладките комплект са също към 50 лв от прилична марка.

Коментар

ок тея дни като остана по свободен ще го направя и ще пиша

Коментар

Колега линковете,които си пуснал по-горе,там цената е за 1 брой диск не за комплект.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                  X