Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремъци и ролки Пунто 1.7тд ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремъци и ролки Пунто 1.7тд ?

Дойде време за смяна на консумативи (ангр. + динамо ремък и ролки). Питането ми е свързано с цел да не ме завъртят, защото мин. лято сменях ремък на климатик и ролка за климатик и сега кои трябва да сменя- ремък-ангр., динамо и хидравлика ли и +колко ролки, някой има ли си напредстава?Благодаря !
    Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

кола

Що и динамо вие ли от Италянеца втора употреба ако има иначе от Бул Стамболийски 155 има каквото ти трябва ново ремъци ролки с отстъпка.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ремък Дайко около 30 лв и 2 ролки по около 50 - 60 лв качествени. Смяната не е сложна, ако си без климатик.Външните ремъци и ролки се сменят по преценка.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ами нали на 50к се сменят, а за виене то почна да свири единия още като го смениха, но прде 2 години майстора ми натегна една гайка на един болт и от тогава не свири... съмнявам се че може нещо да сбъркаха като сменяхме нещата преди 5-6 години, защото нещо зъбци броиха, нещо единия бил с един повече незнам. Аз правя по 10-12к на година и някъде преди около 5-6 години като взехме фиата ги сменяхме...Иначе си пазя двата ремъка с които си дойде колата. Като смених ремъка на климатика сменях и някаква ролка. Единствения ремък е на хидравликата който не е сменян. Не съм от столицата колеги.

Коментар

crazyjoe написа:
          Ами нали на 50к се сменят, а за виене то почна да свири единия още като го смениха, но прде 2 години майстора ми натегна една гайка на един болт и от тогава не свири... съмнявам се че може нещо да сбъркаха като сменяхме нещата преди 5-6 години, защото нещо зъбци броиха, нещо единия бил с един повече незнам. Аз правя по 10-12к на година и някъде преди около 5-6 години като взехме фиата ги сменяхме...Иначе си пазя двата ремъка с които си дойде колата. Като смених ремъка на климатика сменях и някаква ролка. Единствения ремък е на хидравликата който не е сменян. Не съм от столицата колеги.
          Прочети си написаното и се опитай да разбереш какво искаш да попиташ...

Коментар

Така извинявам се ! Питането ми е, че всички казват ремъци ролки на 50к да се сменят ! Това така ли е, защото казвате че ролките са по преценка на майстора?

Коментар

Ремък и ролки на ангренажа се сменят на 60 - 80 000. По преценка са сменят външните ремъци и ролки. И не се купуват Бреда!

Коментар

muns61 написа:
                Ремък и ролки на ангренажа се сменят на 60 - 80 000. По преценка са сменят външните ремъци и ролки. И не се купуват Бреда!
                МНого ти благодаря ! Бреда предполагам е марка ...ще го имам изпредвид !

Коментар

Working...
                X