Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

марка съединител за пунто мк2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

марка съединител за пунто мк2

каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150

кола

Има и отстъпка от Стабмолийски 155
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: марка съединител за пунто мк2

punto_2 написа:
      каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150
      аз съм вече две лета с Валео от АХМ с отстъпката маи ми слезе на 180 или 170 тогава и съм много доволен
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

punto_2 написа:
        Едни имат по-големи надценки, други по-малки. Източника е един.

Коментар

Airfan написа:
          punto_2 написа:
          питам щото слушам че има някакво турско валео което не държи много,по принцип на 100 000 км е нормално да се смени ,но на по-малко си е хамалогия

Коментар

punto_2 написа:
            Airfan написа:
            punto_2 написа:
            питам щото слушам че има някакво турско валео което не държи много,по принцип на 100 000 км е нормално да се смени ,но на по-малко си е хамалогия
            Слушате,че не карали много ама дали наистина карат или не каразт не знаете.Ще обясня за пореден път.Нали се сещате,че Фиат Браво мк1 примерно има 13 мотора с 11 различни съединителя,като се замислите за всеки модел на марката колко различни съединителя са,а като минем на всички марки,всички модели и всички разновидности на двигателите коооолко различни съединителя са.Сега се замислете могат ли всичките да се правят във Франция.Там се правят съединители за определени марки,модели и разновидности на двигатели коли,във Турция се правят за други марки и модели,във Корея за трети и т.н.Давам ти жив пример,на Браво 1.6 съединителя е правен във Франция,а на ЖТД в Турция, е продал съм доста турски съединители и до сега проблем не съм имал.На скоро ми искаха съединител за Добло ЖТД,но като видяха,че е турски и се отказаха,след два дена идват пак и викат давай съединителя,защото се оказа,че всичките на Валео за ЖТД са турски.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

punto_2 написа:
              Airfan написа:
              punto_2 написа:
              Турското валео ще го познаеш много лесно - продава се в светло зелени кутии и си има надписи на турски тук там. Не трябва да се притесняваш от този комплект, кара си нормално, особено за такива автомобили като твоя и моя (и аз имам Пунто 1.2, освен ЖТД-то). Ще се учудиш, но в много оригинални комплекти съединителите са също Валео и също са произведени в Турция, така че нямаш повод за притеснение.Ако все пак решиш да купуваш оригинална част, гледай да е със син стикер върху кутията, а не с тъмно зелен, тъй като синия стикер е показател за новопроизведена част, а тъмно зеления е за заводско рециклирана, която пак е добра, но като ще плащаш толкова повече пари, поне да е рошава гаргата.

Коментар

Е, моят син като скапа за 24000 феродов диск на Валео, да кажа, че са калпави ли? Сега кара с накован, ама доста по-човешки и ще изкара повече.Аз съм за корейско нВалео.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                  Е, моят син като скапа за 24000 феродов диск на Валео, да кажа, че са калпави ли? Сега кара с накован, ама доста по-човешки и ще изкара повече.Аз съм за корейско нВалео.
                  На каква кола?

Коментар

На Фиат.
                    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                      На Фиат.
                      С какъв мотор?

Коментар

кола

В повечето случай се износва лагера на някой Валео на Диска има щампа АР .
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Какво ги правите тези съединители вие ги напукахте от смяна?На Мареата не съм сменял.Сега на Ланчиата е добре.На Бравото е ОК.Наковавал съм на Москвич Алеко и му поставих надълбания притискател от стоманените нитове на предишния феродов.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                          X