каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
марка съединител за пунто мк2
Collapse
X
-
Re: марка съединител за пунто мк2
punto_2 написа:каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Airfan написа:punto_2 написа:каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150
Коментар
-
punto_2 написа:Airfan написа:punto_2 написа:каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
punto_2 написа:Airfan написа:punto_2 написа:каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150
Коментар
-
Какво ги правите тези съединители вие ги напукахте от смяна?На Мареата не съм сменял.Сега на Ланчиата е добре.На Бравото е ОК.Наковавал съм на Москвич Алеко и му поставих надълбания притискател от стоманените нитове на предишния феродов.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар