каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150
каква марка,съответно място за купуване бихте ми препоръчали за 1,2 8V, че като гледам има доста разлики,напр. валео от ахм е 205 лв,а същото на стамболийски 150
аз съм вече две лета с Валео от АХМ с отстъпката маи ми слезе на 180 или 170 тогава и съм много доволен
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Едни имат по-големи надценки, други по-малки. Източника е един.
питам щото слушам че има някакво турско валео което не държи много,по принцип на 100 000 км е нормално да се смени ,но на по-малко си е хамалогия
питам щото слушам че има някакво турско валео което не държи много,по принцип на 100 000 км е нормално да се смени ,но на по-малко си е хамалогия
Слушате,че не карали много ама дали наистина карат или не каразт не знаете.Ще обясня за пореден път.Нали се сещате,че Фиат Браво мк1 примерно има 13 мотора с 11 различни съединителя,като се замислите за всеки модел на марката колко различни съединителя са,а като минем на всички марки,всички модели и всички разновидности на двигателите коооолко различни съединителя са.Сега се замислете могат ли всичките да се правят във Франция.Там се правят съединители за определени марки,модели и разновидности на двигатели коли,във Турция се правят за други марки и модели,във Корея за трети и т.н.Давам ти жив пример,на Браво 1.6 съединителя е правен във Франция,а на ЖТД в Турция, е продал съм доста турски съединители и до сега проблем не съм имал.На скоро ми искаха съединител за Добло ЖТД,но като видяха,че е турски и се отказаха,след два дена идват пак и викат давай съединителя,защото се оказа,че всичките на Валео за ЖТД са турски.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Турското валео ще го познаеш много лесно - продава се в светло зелени кутии и си има надписи на турски тук там. Не трябва да се притесняваш от този комплект, кара си нормално, особено за такива автомобили като твоя и моя (и аз имам Пунто 1.2, освен ЖТД-то). Ще се учудиш, но в много оригинални комплекти съединителите са също Валео и също са произведени в Турция, така че нямаш повод за притеснение.Ако все пак решиш да купуваш оригинална част, гледай да е със син стикер върху кутията, а не с тъмно зелен, тъй като синия стикер е показател за новопроизведена част, а тъмно зеления е за заводско рециклирана, която пак е добра, но като ще плащаш толкова повече пари, поне да е рошава гаргата.
Е, моят син като скапа за 24000 феродов диск на Валео, да кажа, че са калпави ли? Сега кара с накован, ама доста по-човешки и ще изкара повече.Аз съм за корейско нВалео.
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Е, моят син като скапа за 24000 феродов диск на Валео, да кажа, че са калпави ли? Сега кара с накован, ама доста по-човешки и ще изкара повече.Аз съм за корейско нВалео.
Какво ги правите тези съединители вие ги напукахте от смяна?На Мареата не съм сменял.Сега на Ланчиата е добре.На Бравото е ОК.Наковавал съм на Москвич Алеко и му поставих надълбания притискател от стоманените нитове на предишния феродов.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар