Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой с сервизна да каже кво да проверя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой с сервизна да каже кво да проверя?

Chek Glow Plugs и ми свети едно реотанче на таблото няколко секунди и спира?Какво да проверя (сменя) ?
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части

Това свещите ли са?Препоръчайте свещи за стило и 4те ли трябва да се сменят или само изгорялата-неработещата?
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2004 г.
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9 JTD 115hp 2005 г. - за части

Коментар

колега свещи беру за подгревни за мен това е наи доброто имам ауди а4 и не съм ги сменял 7 години и още са здрави отиваш в магазина и там ще ти кажат за твоя мотор кои модел е точно може само изгорялата ама по добре е и четирите

Коментар

колега..

и да не забравите че цената за 4 е леко солена
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Re: колега..

100 лв мисля че ще стигнат на бош маи бяха по 27-30 лв броя на беру маи са по 20 -20 и малко трябва да се пита

Коментар

И никой не му обясни, че трябва да смени подгревните свещи, и че това съобщение + мигащото реотанче след запалване, са съобщения за неработеща подгревна свещ :D След това вече се пускат съвети и препоръки за марката на новите детайли :D
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

За евтино решение - Iskra. На баща ми на кюмюрника са на 4 години и все още си работят като слънце.
              Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
              Punto GT 1.4 Turbo '99
              Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

mr_none написа:
                За евтино решение - Iskra. На баща ми на кюмюрника са на 4 години и все още си работят като слънце.
                +1
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мултицет, проверка на съпротивлението на свещите ако и на 4те е еднакво, тогава се насочваш към релето за подгрев.Ако не друго, поне на мултиджета свещите не са завряни на май*ната си и достъпа е лесен Свещи - Искра, ако имаш пари за харчене и други може да предложим.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

mr_none написа:
                    :D :D :D :D :D :D
                    като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

+1 за искра. 3-та година карат при мен. Ама първо ги провери, както каза emzo.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                      X