Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка за масло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карах с Valvoline, колата не гореше масло, но поради "майсторска" грешка - не ми били сложили както трябва ролката на ангренажния ремък правих основен ремонт на двигателя. След това си карах като пич допреди няколко месеца когато смених маслото и ония от сервиза се очудиха как е останало само г/д литър вътре. Един познат ми каза че след ремонта сигурно съм окензал нещата щото трябвало 2000км да не дигам над 3000 оборота, а на мен това никой не ми го е казал и от там сиг ми е почнала да гори масло. Сега за 2000км ми е изгорило 500-600мл. И те така :D

Коментар

Какво точно е сменено при ремонта? Щото основен ремонт включва неща, които не се правят при твоя случай.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
        Какво точно е сменено при ремонта? Щото основен ремонт включва неща, които не се правят при твоя случай.
        Е не ти ли е ясно какво е станало?
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Значи са сменени и гумичките на клапаните и сегментите?
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Не помна кво смениха, всички клапани бяха ударени и т.н. сичко беше леш

Коментар

Ут тугива ли ти гори мАсло?
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                Ут тугива ли ти гори мАсло?
                наи-вируиатну

Коментар

не доливай масло докато не спадне на минимума(има вероятност да си застане на някакво ниво и всичко да е ок) защото не всички двигатели обичат маслото да е на макс
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                  X