какви свещи да си купя за фиата колата е браво 1.8 16 в 1999 година колеги от форума ми препоръчаха НЖК обаче като отидох при моя човек от които си купувам частите ме разубеди каза че беру е много по добра свещ и на по добра цена разликата е малка в цените незнам коя марка да избера помагаите беруто ми го дава за 7 лв брои с отстъпката а НЖК за 9 лв с отстъпката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какви свещи да си взема
Collapse
X
-
Лично за мен на пазара има две марки за свещи и това са Денсо и НЖК.Беру също не е лоша марка,но аз лично предпочитам другите две.До момента колата ми е карана само с Денсо и нямам никакви проблеми.Преди карах със стандартните за модела с 2 полюса,сега сложих иридиеви и останах доста очарован от тях.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
-
Re: какви свещи да си взема
mehanoveca написа:какви свещи да си купя за фиата колата е браво 1.8 16 в 1999 година колеги от форума ми препоръчаха НЖК обаче като отидох при моя човек от които си купувам частите ме разубеди каза че беру е много по добра свещ и на по добра цена разликата е малка в цените незнам коя марка да избера помагаите беруто ми го дава за 7 лв брои с отстъпката а НЖК за 9 лв с отстъпкатаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ivailo rachev написа:......Беру също не е лоша марка,но аз лично .......Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Колега и аз съм със същия мотор, но с вариатор. В момента карам с NGK, двуполюсни на газ, нямам проблем за сега. За моя и твоя мотор по каталог дават тоя модел - BKR6EKC, а като алтернатива дават тези - NGK Iridium BKR6EIX, които са доста по добри и мисля по нататък да ги пробвам, дано няма проблем с бобините ето линк http://www.ngk.de/en/product-finder/.../BKR6EKC/6881/punto HGT
Коментар
-
Re: Свещи
busho_101 написа:Мисля, че най-добрия избор е НЖК. Такива са и оригиналните свещи, които производителя слага на новите автомобили, само че на тях пише със сини букви FIAT. И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ БОШ иначе започва едно лудо сменяне на бобини.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
didich написа:Колега и аз съм със същия мотор, но с вариатор. В момента карам с NGK, двуполюсни на газ, нямам проблем за сега. За моя и твоя мотор по каталог дават тоя модел - BKR6EKC, а като алтернатива дават тези - NGK Iridium BKR6EIX, които са доста по добри и мисля по нататък да ги пробвам, дано няма проблем с бобините ето линк http://www.ngk.de/en/product-finder/.../BKR6EKC/6881/Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Колега иридиевите свещи са много капризни към смесите.............................Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
ivailo rachev написа:Колега иридиевите свещи са много капризни към смесите,съвета ми е преди да си ги закупиш да намериш някой с такива и да пробваш как ще се държи на газ с тях и тогава да даваш пари да не се окаже,че си ги дал напразно и колата да започне да работи по-зле.punto HGT
Коментар
-
Аз продавам такива свещи и си сложих и на моята кола и да разстоянието е 1.1мм. и за твоята по каталог дават тези.Иначе след слагането им колата ми съвсем леко стана по-динамична в ниските обороти и мотора работи една идея по-тихо на празен ход,но не учаквайте чудеса както описват някой в повечето постове Ако беше в Габрово аз нямам претенции да ми загубиш 1 час за проба,но си ми много далеч :DAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар