Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво масло да сложа на бравото

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    Не отговори на моя прост въпрос. Опитвам се да си обясна думите зад които заставаш толкова методично, т.е. ако има магия каква е. Та как се променя съществуваща стабилна кристална решетка? След като отговориш на този мой въпрос, следващият е малко инфо от товя страна - искам да ми пратиш на лично съобщение съставките както на Политрона, така и на МТС. Аз после сам ще си направя изводите. Ако не можеш или ги няма изписани съставките ... ще стане още по-голяма каша. Лек и успешен ден
    Сега ще ти бъде обяснено за секретната технология и ще ти каже как никой друг производител не си споделя съставките. При температури от порядъка на <90 градуса по целзий, не знам как ще го осъществи това легиране и промяна на кристалната решетка, то да не се стигне до ядрен синтез... да ми свети турбото и на студен мотор. Колега Данчо, извинявай за иронията, ако може да отговориш на колегата мисля, че ще е много интересно за всички.

Коментар

Danchojn написа:
      Изкривяваш ми думите постоянно. Никой не съм обидил! Няма да ви досаждам вече с Политрон, не се притеснявай. Интересно защо едни и същи хора плюят по него!
      :D Споко, не сме рекламни агенти ! Просто имаме хабер от света и не искаме колги да попаднат в капана ти, после бездействието ни да ни тежи на съвестта.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Миро, как да ти дам съставките на МТС бре човек? Вие съвсем живеете в космоса! Кой ще си даде технологията Аз съм наблюдател на ефекта от него. От къде да знам какво има вътре. Това което е известно, че е петролен продукт без никакви твърди частици!Как работи МТС съм обяснявал - за да сработи, са нужни температура и налягане или едно от двете. Така или иначе в ДВГ ги има и двете. Всичко се крие в процеса наречен износване. Как се износва един двг! Като се отчупват частици метал! Как се отчупват физически. Ами кристалната решетка на метала се отваря, иначе няма как да отделиш и атом от нея. Нарича се антистоксна, по спомен! В момента, в който е такава решетката, хим. елементи от МТС навлизат в нея, поради силен положителен заряд. Това и променя свойствата. Вместо да се разпадат атомите, стават изключително еластични и ако има връхчета стърчащи от метала, то те отиват във вдлабнатините в резултат на триенето. Резултата е идеално полирана повърхнина с коеф на триене почти нула. Американците дори изгарят тестваните детайли, по време на тестовете си, за да покажат, че няма как да изгориш лубриканта, той е част от метала. На Фрикшън тестера, след МТС на ролката на вала се вижда една идеално полирана ивица, където е бил контакта, ясно се вижда. А под микроскоп разликата е фрапираща. Тази повърхност съм я държал под натиск без масло, при над 80Nm 15мин. Не задира. Няма никакъв СТАРТ ТРЕК в случая а ТЕХНОЛОГИЧЕН НАПРЕДЪК, който всеки може да види!
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          Danchojn написа:
          Изкривяваш ми думите постоянно. Никой не съм обидил! Няма да ви досаждам вече с Политрон, не се притеснявай. Интересно защо едни и същи хора плюят по него!
          :D Споко, не сме рекламни агенти ! Просто имаме хабер от света и не искаме колги да попаднат в капана ти, после бездействието ни да ни тежи на съвестта.
          Загрижил се той. След време ще трябва да им се извиниш!

Коментар

Има ли ментета на Политрон, имаш ли такава информация? Доколко може да се разчита на добросъвестността на търговеца? Как вносителят следи пазара?
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Политрон има в България мрежа от фирмени магазини. Аз в София купувам само то техния офис, от никъде другаде! Когато пазарувах от магазина за италиански авточасти, в началото преди 2008г. често съм попадал да няма нищо на Политрон в магазина. А от магазинерите съм разбирал, че идват ненадейно, взимат си стоката за проверка и я връщат с протокол. Дали е било така, не знам. Вносителя, г-н Петър Борисов познавам вече лично, както и други колеги се запознаха с него. Доколкото го опознах, докато този продукт е под негово ръководство, а той ще е, всичко ще е както трябва. С две думи, ментета може и да има, аз не знам. Пазарувам директно от тях и досега всичко е било наред!

Коментар

Danchojn написа:
                Политрон има в България мрежа от фирмени магазини. Аз в София купувам само то техния офис, от никъде другаде! Когато пазарувах от магазина за италиански авточасти, в началото преди 2008г. често съм попадал да няма нищо на Политрон в магазина. А от магазинерите съм разбирал, че идват ненадейно, взимат си стоката за проверка и я връщат с протокол. Дали е било така, не знам. Вносителя, г-н Петър Борисов познавам вече лично, както и други колеги се запознаха с него. Доколкото го опознах, докато този продукт е под негово ръководство, а той ще е, всичко ще е както трябва. С две думи, ментета може и да има, аз не знам. Пазарувам директно от тях и досега всичко е било наред!
                Според мен, не е добре да се доверяваш на г-н Петър Борисов и аз го познавам и доколкото го опознах не може да му се има доверие. Също така е много по-сигурно да се пазарува от утвърдени играчи и производители, като например Omnicar - http://www.omnicar.bg/index.php?button_id=3&cat_id=61 или Мотобул - http://www.motobul.com/bg/index.php Също Омникар си ги пиша на сайта на Exxon-Mobil като официален дистрибутор, доколкото видях на сайта на политрон нашият вносител не е упоменат изобщо. A ако искате истинско масло - http://eneos-bulgaria.bg/?page=contactus Енеос, това е истината. Купувам от тях вече няколко години и не мога да повярвам, че двигателят ми не е затегнал, като се има предвид, че карам със 120/130км/ч по магистралата, а понякога и със куфар в багажника.

Коментар

Така така, както казва племеника ми. Не ми оттовори на въпроса. Задавам го пак с надеждата да ми отговориш. Как се променя съществуваща стабилна кристална решетка? След като дадеш отговор на първият въпрос и го коментираме, ще поговорим и по вторият въпрос. Надявам се, че този път ще получа отговор. Благодаря

Коментар

Не мога да разбера въпроса. Променя се при температура, налягане, химично въздействие и т.н. Ако не е това задай въпроса по-подробно.

Коментар

http://www.subaruclubbg.com/forum/vi...=36779Лошо, колеги ! Лошо ! Поразгледах малко други форуми Има още двама - трима като колегата с който се "заяждам", направо са уникални! Не се подвеждайте по тая измислица Политрон, че хората които са се престрашили да го плзват, нещо май никога вече няма и да го погледнат това "технологично чудо". Дори има доста интересни изказвания, но няма да ги цитирам, защото може да се приеме като обида към колега и ... Колегата Danchojn е представител или член на фирмата вносител на продуктите с марка POLITRON . Той и оше няколко ( поне 2 -ма ) негови колеги са се регистрирали във всички авто-форуми и трескаво предлагат тези продукти с рекламна цел. Във всички форуми излизат с едни и същи трикове, дори постове, пйстнати във форумите, които колегата е пейстнал и в нашия форум. От там нататък, според това на къде се развиват нещата. Дори колегата на Danchojn, е писал в един от форумите на Сиртоен, че в нашият форум има много почитатели на марката POLITRON ( http://www.citroen-bg.net/forum/view...hp?f=2&t=33003 и посочената тема в нашия форум http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=polytron), което аз лично не забелязвам, като потребител във този форум, и интересно защо никой не дава линк към същинската тема от 30 страници за политрон в нашия форум. Може да се посмеете от сърце, на театъра който разиграват с неговите колеги във оффроуд форума (втория линк горе), наистина си заслужава. :D Ако не друго, то поне актьорското им майсторство е на ниво . Поразровете се из българските форуми и ще ги откриете. Дори единият (предполагам шефа им) се е регистрирал с nick name : POLITRON :D Дано разберете правилно, какво се опитах да кажа с горенаписаното !Успех !
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

А автора на темата какво масло сипа в мотора? Ако още чете, ще си кара май още със старото, таман ще стане европеец, т.е. италианец! :D
                        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

rotdot написа:
                          доколкото видях на сайта на политрон нашият вносител не е упоменат изобщо.
                          Не знам къде си гледал, но там пише For information about existing Overseas Distributors, or how to become one, please send us E-mail or fax to 949-646-2246

Коментар

muns61 написа:
                            А автора на темата какво масло сипа в мотора? Ако още чете, ще си кара май още със старото, таман ще стане европеец, т.е. италианец! :D
                            Селения е най-доброто :D Щом италианците карат по 150 - 200 хил лм без да го сменят, и още си бягат машинките ... Надявам се да е различно от Политрон. :D

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=11230http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=36779Лошо, колеги ! Лошо ! Поразгледах малко други форуми Има още двама - трима като колегата с който се "заяждам", направо са уникални! Не се подвеждайте по тая измислица Политрон, че хората които са се престрашили да го плзват, нещо май никога вече няма и да го погледнат това "технологично чудо". Дори има доста интересни изказвания, но няма да ги цитирам, защото може да се приеме като обида към колега и ... Колегата Danchojn е представител или член на фирмата вносител на продуктите с марка POLITRON . Той и оше няколко ( поне 2 -ма ) негови колеги са се регистрирали във всички авто-форуми и трескаво предлагат тези продукти с рекламна цел. Във всички форуми излизат с едни и същи трикове, дори постове, пйстнати във форумите, които колегата е пейстнал и в нашия форум. От там нататък, според това на къде се развиват нещата. Дори колегата на Danchojn, е писал в един от форумите на Сиртоен, че в нашият форум има много почитатели на марката POLITRON ( http://www.citroen-bg.net/forum/view...hp?f=2&t=33003 и посочената тема в нашия форум http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=polytron), което аз лично не забелязвам, като потребител във този форум, и интересно защо никой не дава линк към същинската тема от 30 страници за политрон в нашия форум. Може да се посмеете от сърце, на театъра който разиграват с неговите колеги във оффроуд форума (втория линк горе), наистина си заслужава. :D Ако не друго, то поне актьорското им майсторство е на ниво . Поразровете се из българските форуми и ще ги откриете. Дори единият (предполагам шефа им) се е регистрирал с nick name : POLITRON :D Дано разберете правилно, какво се опитах да кажа с горенаписаното !Успех !
                              Предполагам ТИ би направил точно така. Аз не бих. Вече не остана никакъв морал. Няма да отговоря повече на нито едно твое мнение. След толкова писане, поне името му да се бе научил да пишеш правилно!

Коментар

Danchojn написа:
                                Dido_Lyubenov написа:
                                http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=11230http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=36779Лошо, колеги ! Лошо ! Поразгледах малко други форуми Има още двама - трима като колегата с който се "заяждам", направо са уникални! Не се подвеждайте по тая измислица Политрон, че хората които са се престрашили да го плзват, нещо май никога вече няма и да го погледнат това "технологично чудо". Дори има доста интересни изказвания, но няма да ги цитирам, защото може да се приеме като обида към колега и ... Колегата Danchojn е представител или член на фирмата вносител на продуктите с марка POLITRON . Той и оше няколко ( поне 2 -ма ) негови колеги са се регистрирали във всички авто-форуми и трескаво предлагат тези продукти с рекламна цел. Във всички форуми излизат с едни и същи трикове, дори постове, пйстнати във форумите, които колегата е пейстнал и в нашия форум. От там нататък, според това на къде се развиват нещата. Дори колегата на Danchojn, е писал в един от форумите на Сиртоен, че в нашият форум има много почитатели на марката POLITRON ( http://www.citroen-bg.net/forum/view...hp?f=2&t=33003 и посочената тема в нашия форум http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=polytron), което аз лично не забелязвам, като потребител във този форум, и интересно защо никой не дава линк към същинската тема от 30 страници за политрон в нашия форум. Може да се посмеете от сърце, на театъра който разиграват с неговите колеги във оффроуд форума (втория линк горе), наистина си заслужава. :D Ако не друго, то поне актьорското им майсторство е на ниво . Поразровете се из българските форуми и ще ги откриете. Дори единият (предполагам шефа им) се е регистрирал с nick name : POLITRON :D Дано разберете правилно, какво се опитах да кажа с горенаписаното !Успех !
                                Предполагам ТИ би направил точно така. Аз не бих. Вече не остана никакъв морал. Няма да отговоря повече на нито едно твое мнение. След толкова писане, поне името му да се бе научил да пишеш правилно!
                                Колегата е прав за едно нещо - циркът, който очевидно разигравате с тия толкова изкуствено и нагласено написани мнения, както и да. Отбягваш основните въпроси, най-вече на колегата Миро - как ще промениш кристалната решетка на метал при толкова ниски температури? Явно нямаш информация и ще трябва да се придържаме към субективни и необосновани факти, като: познавам еди кой си и ми се стори, че маслата са много добри, сипах го и вече двигателят ми не блокира на магистралата - извинявай пак за иронията. Важното в случая е темата да завърши със следното:1) Секретна американска военна технология, която позволява на продукта им да "промени" кристалната решетка на металаа) същата секретна технология е позната, не в Америка, откъдето произхожда, а само в България и Сърбия.б) в Канада е изключително популярна, но не може да се намери по магазините2) Колегата има тестер за масла (който има доказано манипулируеми резултати), отделно трябва да вярваме само на честната му дума, досега не е пуснал клип как тестваа) тествал е на него масла от ранга на 45лв литър до м10д, интересно откъде ги намираб) предложиха му няколко пъти да помогне на колега от университет да направи химичен анализ, той каза, че чак толкова не му се занимава, магазини има да си купи колегата масло за анализ, но все пак му се занимава да пише безкрайни теми по въпроса.3) Колегата Данчо разказа по никакъв начин непотвърдени истории на около 100 негови приятели с проблемни мотори, които той лично е излекувал с Политрон (кой има толкова много приятели с проблемни коли/мотори/скоростни кутии... пък и само толкова на брой приятели изобщо)4) Няколко души споделиха, че съвсем случайно са сипали Политрон и не намират никакви разлики, било то в разход на гориво или динамични характеристики.а) на някои от тях той отговори, че "не са ползвали правилно" "продукта", интересно колко начина има за наливане на масло.5) Маслата нямат спецификации по ACEA, нито пък одобрения на дори един автомобилен производител.а) в цяла Европа не са чували за тяхб) в нито един от сайтовете за електронна търговия не са чували за тях, интересно, защо един толкова невероятен продукт не се е наложил в нито една страна на европейския съюз след толкова години.7) Производителят няма смислен сайт, на който да са посочени адреси, снимки на фабриката/рафинерията им. Ептех Корпорейшън, които твърдят, че произвежда въпросните "продукти", се занимава всъщност с.... вижте сами: http://www.injectionworks.com/ - Eptech Corporation, Thermoplastic Injection Molding Provider Changes Name. Адресната регистрация наа) на сайта им, няма нито контактен адрес, нито информация малко по смислена от - намалява износването до 101% - www.polytronproducts.com, да оставим на страна, че изглежда правен от дете в предучилищна възраст. Колегата Данчо твърди, че колата му гори доста под заводските данни, около 5литра на 100км с 5 души в колата и кутия на тавана, планинско.

Коментар

Working...
                                X