Моят кръсник живее в Канада вече над 15г. Мислите ли че говоря на изуст Може би вие така правите щом го предполагате. Питай го човека, ще се радвам да сподели ИСТИНАТА! В магазините няма да го намери, отсега ви казвам. Тест правен от канадците http://www.youtube.com/watch?gl=UG&f...&v=gc-h3SMdroI Е липсва шампоана ама какво да напраиш.Ще мине още време, и ако съществува този форум АЗ ще съм ТУК, защото истината излиза наяве и все повече хора я разбират!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво масло да сложа на бравото
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
колеги, от моя опит с политрон, мога да ви кажа, че по-скоро вие живеете в измислен свят, отколкото данчо, както и да е живи и здрави
Коментар
-
rotdot
nedialk00 написа:колеги, от моя опит с политрон, мога да ви кажа, че по-скоро вие живеете в измислен свят, отколкото данчо, както и да е живи и здрави
Коментар
-
rotdot - ПРЕКАЛИ! Писал съм само тук и в Офроод Форума преди време. Ти си човек, който НЕЗАСЛУЖАВА моето мнимание. Вярвай на Гугъл, не на себе си! Човек без опит. Може и на 100 години да си, все тая. Може на 18 да си и да си по-умен от много други! Недялко за разлика от теб, има вече опит с Политрон! Той пусна тук тема за едно чукане в Мотора, разрови се да я намериш. Великите капацитети като теб му казаха, че е нормално. Но след МТС чукане НЯМА. Така, че мери си ПРИКАЗКИТЕ, не ти прави чест, да обиждаш, само защото не знаеш!Колегата Atanas71, ( http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...9152&start=525 - ето прочети, ако искаш питай човека лично) който има години опит с ДВГ-та одавна ползва Политрон и още и още.......................Така, че ТИ, колкото и простотии да бълваш ми е все тая!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:rotdot - ПРЕКАЛИ! Писал съм само тук и в Офроод Форума преди време. Ти си човек, който НЕЗАСЛУЖАВА моето мнимание. Вярвай на Гугъл, не на себе си! Човек без опит. Може и на 100 години да си, все тая. Може на 18 да си и да си по-умен от много други! Недялко за разлика от теб, има вече опит с Политрон! Той пусна тук тема за едно чукане в Мотора, разрови се да я намериш. Великите капацитети като теб му казаха, че е нормално. Но след МТС чукане НЯМА. Така, че мери си ПРИКАЗКИТЕ, не ти прави чест, да обиждаш, само защото не знаеш!Колегата Atanas71, който има години опит с ДВГ-та одавна ползва Политрон и още и още.......................Така, че ТИ, колкото и простотии да бълваш ми е все тая!
Коментар
-
Щом имаш такъв сериозен опит, отнеси се МАКСИМАЛНО скептично към МТС. Вземи една опаковка и направи с нея ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГАДНИТЕ ТЕСТОВЕ И ПРОБИ дето ти идват на ум. Явно знаеш какво да гледаш. Ще си промениш мнението тотално за продукта.Аз не казвам, че всичко друго е боклук и ако не се ползва Политрон моторите ще изпоблокират. Просто казвам, че МТС е в пъти по-добър. Не оспорвам изимнатите км дори с най-обикновени стандартни масла. НЕ ГО ОСПОРВАМ. Но има редица случаи на задрали мотори, заради пробити картери и оставане без масло за секунди. Това с МТС не се случва. Това казвам. Никой не насилвам. Видял съм много ползи от МТС с очите си. Също и колеги се престрашиха да пробват и се убедиха. Защо да очерняме нещо, което не познаваме!Да, доста е весело във форума. Например аз днес цял ден работих по един ФОРД ГАЛАКСИ 2.3 бензин, но всъщото време ми се казва да взема да се поограмотя, че сигурно съм вързан в ръцете..........и .т.н. Най-лесно е да си силен зад клавиатурата. Това сега е на мода, всеки си драска това, което е видял през своята призма. Нямам лоши чувства към теб. Вярвам, че разговарям с разумен и грамотен човек. Наистина малко се ядосах, но не си заслужава, заради каквото и да било. Пробвай ако искаш, сигурен съм че при правилен подход, ще застанеш на моя страна.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:Щом имаш такъв сериозен опит, отнеси се МАКСИМАЛНО скептично към МТС. Вземи една опаковка и направи с нея ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГАДНИТЕ ТЕСТОВЕ И ПРОБИ дето ти идват на ум. Явно знаеш какво да гледаш. Ще си промениш мнението тотално за продукта.Аз не казвам, че всичко друго е боклук и ако не се ползва Политрон моторите ще изпоблокират. Просто казвам, че МТС е в пъти по-добър. Не оспорвам изимнатите км дори с най-обикновени стандартни масла. НЕ ГО ОСПОРВАМ. Но има редица случаи на задрали мотори, заради пробити картери и оставане без масло за секунди. Това с МТС не се случва. Това казвам. Никой не насилвам. Видял съм много ползи от МТС с очите си. Също и колеги се престрашиха да пробват и се убедиха. Защо да очерняме нещо, което не познаваме!Да, доста е весело във форума. Например аз днес цял ден работих по един ФОРД ГАЛАКСИ 2.3 бензин, но всъщото време ми се казва да взема да се поограмотя, че сигурно съм вързан в ръцете..........и .т.н. Най-лесно е да си силен зад клавиатурата. Това сега е на мода, всеки си драска това, което е видял през своята призма. Нямам лоши чувства към теб. Вярвам, че разговарям с разумен и грамотен човек. Наистина малко се ядосах, но не си заслужава, заради каквото и да било. Пробвай ако искаш, сигурен съм че при правилен подход, ще застанеш на моя страна.
Коментар
-
Тестовете не са субективни. Защо ме нападате за фрикшън тестера? Стандартно приспособление, което създава триене между две повърхнини, с лубрикант между тях. Защо всички масла които са минали през ръцете ми, на макс 25-30Nm натиск качват над 12А ток и блокират вала. С политрон натискам над 100Nm и това не се случва? Разликата е толкова очевадна, че ако го направиш ти самият, ще разбереш, че няма никаква измама и шарлатания в случая. Заповядай при мен. Ще ти го дам и тествай. Аз съм се виснал целият върху ключа.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00
оставяй ги тези тигри тука rotdot като не познаваш някого, по-добре не коментирай кой колко опит има, на колко години бил какво знаел и т.н, с това показваш, че по-скоро ти не си научил някои житейски правила, а може и да не си ги намерил още, както и да е живи и здрави, никой не казва, че това въстановява износвания, но ако нещо е в начална фаза се оправя, а аз вярвам на очите и на ушите си, не на писания във форуми
Коментар
-
Момчета, млади ! От край време автоджамбазите наливат добавки в маслото на разтропаните ДВГ Едва ли всички наливат политрон Всички такива добавки вършат работа, до малко след смяна на маслото, и после има "олеле" нещо много се разтропа :D Също така, тези добавки имат и отрицателни странични ефекти върху ДВГ. Не се заблуждавайте, че добавка в маслото върши чудеса. Тя е направена да сипеш от нея за да стигнеш до сервиза, в който да ти направят основен ремонт на ДВГ. Всичко друго е дело на Дейвид Копърфийлд .Блажени са верующите !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Момчета, млади ! От край време автоджамбазите наливат добавки в маслото на разтропаните ДВГ Едва ли всички наливат политрон Всички такива добавки вършат работа, до малко след смяна на маслото, и после има "олеле" нещо много се разтропа :D Също така, тези добавки имат и отрицателни странични ефекти върху ДВГ. Не се заблуждавайте, че добавка в маслото върши чудеса. Тя е направена да сипеш от нея за да стигнеш до сервиза, в който да ти направят основен ремонт на ДВГ. Всичко друго е дело на Дейвид Копърфийлд .Блажени са верующите !Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
rotdot
Danchojn написа:Dido_Lyubenov написа:Момчета, млади ! От край време автоджамбазите наливат добавки в маслото на разтропаните ДВГ Едва ли всички наливат политрон Всички такива добавки вършат работа, до малко след смяна на маслото, и после има "олеле" нещо много се разтропа :D Също така, тези добавки имат и отрицателни странични ефекти върху ДВГ. Не се заблуждавайте, че добавка в маслото върши чудеса. Тя е направена да сипеш от нея за да стигнеш до сервиза, в който да ти направят основен ремонт на ДВГ. Всичко друго е дело на Дейвид Копърфийлд .Блажени са верующите !
Коментар
-
Добавките са предназначени, по един или друг начин да подобрят характеристиките на маслото. МТС взаимодейства само с металната повърхност, без да отлага в нея твърди частици. Просто и променя кристалната структура. Това е концентрат за обработка на метал, не е добавка за масло! Добавките с твърди частици разчитат на разни смоли да залепят разни частици по износените повърхнини. Само че като се откъртят, става трагедия.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Без да вземам страна, искам да попитам колегите, които плюят или спорят с Данчо, не им ли прави впечатление, че досега, в която и тема за масла да е писал колегата и разяснявал свойствата на тези масла, не е получавал предупреждение от ръководството на форума, че прави реклама, или че спами в темите?! Това говори,че поне един от модераторите, ако не и повече, се е убедил в качествата на продукта, най-малкото е споделил с другите от ръководството и на тях им е ясно, че Данчо, ако не друго, поне не поднася подвеждаща информация към колегите и се стреми да помогне. Е, заключиха му темата, но то беше, защото отново същността й бе изместена от безсмислени спорове. В началото на темата му и аз си позволих, без да имам каквото и да е основание, да изкажа негативно мнение за колегата, но после му се извиних и мисля, че нормалното поведение го изисква. Успешен ден на всички!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар