значи селениа голд 10в40 в метална кутия от доверен продавач и съм готов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво масло да сложа на бравото
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За мен Селенията е боклук.Аз в момента карам с AC Delko и съм много доволен(добро е на вкус и мирис )Колата също е доволна(познавам щото ние с нея си говорим).А сега съм решил да го сменя с Кастрол Магнатек,ама внесено от Италия и ще кажа как е.По какво точно ще разбера "как е" не знам още,ама предполагам ще съм доволенFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
rotdot
valentino321 написа:За мен Селенията е боклук.Аз в момента карам с AC Delko и съм много доволен(добро е на вкус и мирис )Колата също е доволна(познавам щото ние с нея си говорим).А сега съм решил да го сменя с Кастрол Магнатек,ама внесено от Италия и ще кажа как е.По какво точно ще разбера "как е" не знам още,ама предполагам ще съм доволен
Коментар
-
Re: какво масло да сложа на бравото
mehanoveca написа:след сипването на селениа голд 10 в 40 колата работи по тихо обаче 4 литра нестигат трабва 4.3 литраКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: какво масло да сложа на бравото
mehanoveca написа:не обикновен 113 коня 1.8 е по каталог сабира 4.3 сипахме 4 литра и сега е на средата между мин и максКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
valentino321 написа:За мен Селенията е боклук.Аз в момента карам с AC Delko и съм много доволен(добро е на вкус и мирис )Колата също е доволна(познавам щото ние с нея си говорим).А сега съм решил да го сменя с Кастрол Магнатек,ама внесено от Италия и ще кажа как е.По какво точно ще разбера "как е" не знам още,ама предполагам ще съм доволенОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:valentino321 написа:За мен Селенията е боклук.Аз в момента карам с AC Delko и съм много доволен(добро е на вкус и мирис )Колата също е доволна(познавам щото ние с нея си говорим).А сега съм решил да го сменя с Кастрол Магнатек,ама внесено от Италия и ще кажа как е.По какво точно ще разбера "как е" не знам още,ама предполагам ще съм доволенПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Dido_Lyubenov написа:valentino321 написа:За мен Селенията е боклук.Аз в момента карам с AC Delko и съм много доволен(добро е на вкус и мирис )Колата също е доволна(познавам щото ние с нея си говорим).А сега съм решил да го сменя с Кастрол Магнатек,ама внесено от Италия и ще кажа как е.По какво точно ще разбера "как е" не знам още,ама предполагам ще съм доволенОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Sev написа:специана добавка в Селения?научна фантастика е товаFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар