Къде във Ваpна мога да намера филтър за CVT кутия за PUNTO 2 на прилична цена, че ми обявиха 130 лв. за филтър и 35 лв. за литър масло. Маслото е ясно цената е горе доло тази но филтъра ????????Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Маслен филтър за автоматична кутия Пунто 2
Collapse
X
-
Re: Филтър за автоматична кутия Пунто 2
alex929 написа:Къде във Ваpна мога да намера филтър за CVT кутия за PUNTO 2 на прилична цена, че ми обявиха 130 лв. за филтър и 35 лв. за литър масло. Маслото е ясно цената е горе доло тази но филтъра ????????Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:alex929 написа:Къде във Ваpна мога да намера филтър за CVT кутия за PUNTO 2 на прилична цена, че ми обявиха 130 лв. за филтър и 35 лв. за литър масло. Маслото е ясно цената е горе доло тази но филтъра ????????
Коментар
-
За всички които карат Фиат Пунто 2 автоматик. Масления филтър на скоростната кутия който се предлага в сервизите на Фиат е с номер 9948806 , а цената му е 110 лв. с отстъпка . Филтъра с който колата излиза от завода е 38325KA000 и е на Субару, а цената му е 87.00лв в Субару но се намира дори за 55.00 лв. дано съм бил полезен.
Коментар
-
alex929 написа:Филтъра с който колата излиза от завода е 38325KA000 и е на Субару.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар