Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой карал ли с бензин Екто 95 от Лукойл?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой карал ли с бензин Екто 95 от Лукойл?

Зареждали ли сте от тези бензни 95- 98 или дизел Екто ...пише,че имала почистващ ефект върху двигателя?
    Fiat Bravo 1.2 16V, 99г. -

"Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"

Re: Някой карал ли с бензин Екто 95 от Лукойл?

Pashov написа:
    Зареждали ли сте от тези бензни 95- 98 или дизел Екто ...пише,че имала почистващ ефект върху двигателя?
    Аз карам с Екто Дизел, ама не виждам двигателя да ми е почистен Може би не го чисти отвън и за това не мога да кажа дали действа реално :D
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз веднъж заредих от този бензин,но да ти кажа чесно разлика не усетих.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

От 98 единствената разлика която открих е цената,затова сипвам от нормалният98/10-11ст по евтин
        TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

Само ги прекръстиха , нищо ново под слънцето .
          За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.
          13.12.1881 проф. Константин Иречек

Коментар

На мойта пробвах 98 екто спорт, но определено върви доста по добре с обикновен 95 пари на вятъра.
            punto HGT

Коментар

аз от години сипвам обикновен 95 на лукойл и колата е по-мудна, откакто се появи това екто. имам чувството, че просто стария 95 го прекръстиха, а за 95 сега продават някакъв по-калпав.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Нямам идея за почистващия ефект, не съм отварял двигателя, но разлика във вървенето има. Но, според мен, по-добър вариант е аналога му от ОМВ.

Коментар

Working...
                X