Мисля да го слагам на моето Стило, ама не знам дали го бива това масло и марка, има ли някои който да си е го слагал AGIP SINT EVOLUTION 5W-40????Мога да го взема на 60 лева за 5 литра. Ама незнам дали самата марка е стабилна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за следното масло AGIP SINT EVOLUTION 5W-40???
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
Re: Какво мислите за следното масло AGIP SINT EVOLUTION 5W-4
idrltd написа:Мисля да го слагам на моето Стило, ама не знам дали го бива това масло и марка, има ли някои който да си е го слагал AGIP SINT EVOLUTION 5W-40????Мога да го взема на 60 лева за 5 литра. Ама незнам дали самата марка е стабилна
Коментар
-
Re: Какво мислите за следното масло AGIP SINT EVOLUTION 5W-4
idrltd написа:Мисля да го слагам на моето Стило, ама не знам дали го бива това масло и марка, има ли някои който да си е го слагал AGIP SINT EVOLUTION 5W-40????Мога да го взема на 60 лева за 5 литра. Ама незнам дали самата марка е стабилнаEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
колега този Мобил не е ли за чисто нови автомобили 0-40 ???? аз питам за конкретното масло Аджип. Колегата Банков да сподели от къде го е взел за 40 лева???Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
От магазин за авточасти На Сливница от където винаги си пазарувам Магазина е на Софрос авто. Но съм сигурен че го има и на дреги места, имаше един сайт автомасла.нет или нещо подобно носят ти го със сертификат до вкъщи.Това също ти го препоръчвам http://www.sunoco-bg.com/polusinteti...hni_masla.htmlКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
rotdot
idrltd написа:колега този Мобил не е ли за чисто нови автомобили 0-40 ???? аз питам за конкретното масло Аджип. Колегата Банков да сподели от къде го е взел за 40 лева???
Коментар
-
Сега относно цената от 100 и горница лева, това не е фактор който да ти гарантира качество в БГ, особено пък марката в света може да е еталон за качество но тук няма кой да ги следи и вносителите внасят всякакви боклуци. Има и изключения ама са твърде малко. Не искам да споря че няма да ни стигне темата за цена и качество в бг.Предпочитам да си взема масло не толкова известно в бг ама да е наистина качествено. Въпросния Аджип ми го препоръчаха колеги които са преминали на него. Въпроса е че незнам кой го вкарва в бг за да съм сигурен че ще взема от правилният човек.Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
rotdot
idrltd написа:Сега относно цената от 100 и горница лева, това не е фактор който да ти гарантира качество в БГ, особено пък марката в света може да е еталон за качество но тук няма кой да ги следи и вносителите внасят всякакви боклуци. Има и изключения ама са твърде малко. Не искам да споря че няма да ни стигне темата за цена и качество в бг.Предпочитам да си взема масло не толкова известно в бг ама да е наистина качествено. Въпросния Аджип ми го препоръчаха колеги които са преминали на него. Въпроса е че незнам кой го вкарва в бг за да съм сигурен че ще взема от правилният човек.
Коментар
-
rotdot написа:Ако искаш да намериш достоверен вносител на дадено масло, може да отидеш на сайта на производителя и да видиш в Distributors, кой го внася в България, от това по-сигурен начин не виждам. Да се довериш на сервиз, само защото за теб марката Agip не е популярна и от там си правиш извода, че е истинско е несериозно. Също така по баркода може да разбереш къде е произведено даденото масло. Това е от мен, успехКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
rotdot
S_BANKOV написа:rotdot написа:Ако искаш да намериш достоверен вносител на дадено масло, може да отидеш на сайта на производителя и да видиш в Distributors, кой го внася в България, от това по-сигурен начин не виждам. Да се довериш на сервиз, само защото за теб марката Agip не е популярна и от там си правиш извода, че е истинско е несериозно. Също така по баркода може да разбереш къде е произведено даденото масло. Това е от мен, успех
Коментар
-
Конкретно АДЖИП е страхотно масло, ползвал съм от него два или три пъти, двигателя е тих, и хидравличните ми повдигачи млъкнаха. Реших се на него защото първо ми го похвалиха и защото след два опита с ЕЛФ и Мобил които източих на по 600-700км. осъзнах че е все тая дали е приста или масло за совалката ИндевърКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
http://www.kostakis.gr/MOTOROIL/5W40_Sint%20Evo.pdf Маслото не е нищо особенно. Нормално напълно синтетично масло. Ако произхода е гарантиран е за предпочитане пред Селения, Мобил1, Кастрол и Мотул. Но общо взето не блести с нищо над останалите. На фрикшън стенда - средна работа. Общо взето дори Приста има масла с по-добри таблични спецификации, но на стенда друго се забелязва Определено Agip си заслужава повече парите от горе изброените - лично мнение. Аз карам с друго.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ето по новите данни http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...&cad=rjaВсе тая.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар