Предишния път сложих Mobil 10W40 и останах доволен,а преди 2-3 седмици Castrol 5W40,ще пиша след 10000 км дали съм доволен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло сипвате във вашия ДИЗЕЛОВ двигател?
Collapse
X
-
От почти 5 години (~100000км) ползвам само Prista Ultra 5W40.Неприятна изненада миналата седмица имах от страна на дилъра - няма.Проблеми с доставката, не могат да кажат кога ще имат налично, изобщо никакъв ангажимент за доставка.Огледах се за алтернативен доставчик и останах неприятно изненадан от цената.Всъщност без отстъпките, които ползвам се оказа, че не е никак евтино масло.Наложи се да взема наливно TEXACO пак синтетика 5W40.След 5 години ще видим резултатаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Вече пети път наливам Motul 6100 Synergie+ 10W40 Gasoline and Diesel. Сменям го на 10 000 км.Доволен съм. Предстои ми смяна и се чудя за 5В40 за зимата.Преди три години явно бях попаднал на фалшиво масло Селения 5В40. Колата ми се беше разчукала след основен ремонт( Жоро Аirfan) знае за случая. Когато източвахме маслото всичкото изтече, като...урина. Не остана и капка дори за процеждане. Бях карал колата с него около 3 000 км. С новото масло карах друга кола...И те така три години след това.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Вече пети път наливам Motul 6100 Synergie+ 10W40 Gasoline and Diesel. Сменям го на 10 000 км.Доволен съм. Предстои ми смяна и се чудя за 5В40 за зимата.Преди три години явно бях попаднал на фалшиво масло Селения 5В40. Колата ми се беше разчукала след основен ремонт( Жоро Аirfan) знае за случая. Когато източвахме маслото всичкото изтече, като...урина. Не остана и капка дори за процеждане. Бях карал колата с него около 3 000 км. С новото масло карах друга кола...И те така три години след това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар