Колеги, създавам тази тема, за да може да бъде в помощ на всеки, който се чуди с какво масло карат другите. Споделяйте свободно всякакви марки масла и техните спецификации.Абсолютно забранено е в темата да се спори за това кое масло е по-добро от друго! Всеки такъв спор ще бъде изтриван още в зараждането му и ще се счита за .Моля гласувайте в анкетата само ако карате бензинов автомобил!Ако вашето масло отсъства, ппишете да го добавя.Моля гласувайте! Отнема секунди, а така ще помогнете на колеги при избора на масло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло сипвате във вашия БЕНЗИНОВ двигател?
Collapse
X
-
Брава-та с 5W-40 (пробвал съм различни марки, сега съм с АРАЛ, но следващото ще е Тотал)Браво-то с Тотал 10W-40И двете са 1,6 76kW с АГУ.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Старото ми BRAVO 1.4 12V (вече собственост на баща ми) Castrol Magnatec 5W40. За този капризен мотор това е добър избор според мен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар