здравейте,подочух,че имало начин за почистване на горивните пътища и дюзи с добавяне на кореселин към бензина.има ли ефект наистина и ако да, в какква пропорция се добавя кореселин към бензина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
добавка в бензина
Collapse
X
-
Re: добавка в бензина
micker написа:здравейте,подочух,че имало начин за почистване на горивните пътища и дюзи с добавяне на кореселин към бензина.има ли ефект наистина и ако да, в какква пропорция се добавя кореселин към бензинаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
micker написа:немисля,че свалянето на дюзите е по-лесния и бърз начин
Коментар
-
Сложи някаква добавка, колкото да не се обвиняваш в последствие, че не си сложил. Или ги свали и ги почисти, няма значение. Иначе, зареждай само 95-ВиПоуер, 95-МаксМоушън или 95-Ектото. Ако не си ги пробвал де. Зареждам от година-две само такъв бензин, в зависимост от бензиностанцията и населеното място. При нас, в България, 95-то (обикновенния) не е бензин. То вероятно и тез трите не са стока, но нямам база за сравнение.И накрая, като ударя чертата, с по-хубавия бензин, разходите ми са по-малко. Поне при мен е така. И маслото, никакъв компромис - само пълна синтетика, то е най важно за двигателя.
Коментар
-
Re: добавка в бензина
micker написа:здравейте,подочух,че имало начин за почистване на горивните пътища и дюзи с добавяне на кореселин към бензина.има ли ефект наистина и ако да, в какква пропорция се добавя кореселин към бензинаПрактически няма значение какво е съотношението. Можеш да караш и само на кореселин. Колкото е повече кореселина толкова по добре ще се разтворят мизериите. Иначе по спомени над 5% вече не вдига октана а си е чисто гориво само. На светеща резерва бях сложил около половинка та някъде там ми свърши работа. И литър да налееш не е грешка.А пък разните добавки са на същия принцип като една от основните съставки е тулол. Който в железариите се продава под техничското име кореселин.А и в тези концентрации дето ги дават едва ли вършат някаква работа и са повече търговски трик.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
jrr написа:Сложи някаква добавка, колкото да не се обвиняваш в последствие, че не си сложил. Или ги свали и ги почисти, няма значение. Иначе, зареждай само 95-ВиПоуер, 95-МаксМоушън или 95-Ектото. ....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар