Вчера ми се наложи да сипя 2 л. бензин за бензиновата лампа от бензиностанцията на пътя Люлин-Банкя след Иваняне.На сутринта бензиза беше около 1,8л.а останалото лед.2л.=1,8б.+200ГР. ВОДА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не зареждайте от малките бензиностанции
Collapse
X
-
като стана дума, днес спирам да зареждам и му викам на бензинджията да почака да си сипя добавката- кво ше сипя, тя като мармалад не иска да капне от шишето. Бати добавката, а навън е само -5. И това е онази рекламираната от офф роуд форума бг добавкаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:като стана дума, днес спирам да зареждам и му викам на бензинджията да почака да си сипя добавката- кво ше сипя, тя като мармалад не иска да капне от шишето. Бати добавката, а навън е само -5. И това е онази рекламираната от офф роуд форума бг добавкаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: Не зареждайте от малките бензиностанции
FGRC написа:Вчера ми се наложи да сипя 2 л. бензин за бензиновата лампа от бензиностанцията на пътя Люлин-Банкя след Иваняне.На сутринта бензиза беше около 1,8л.а останалото лед.2л.=1,8б.+200ГР. ВОДА.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Danchojn написа:pakumba написа:като стана дума, днес спирам да зареждам и му викам на бензинджията да почака да си сипя добавката- кво ше сипя, тя като мармалад не иска да капне от шишето. Бати добавката, а навън е само -5. И това е онази рекламираната от офф роуд форума бг добавкаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
То вече не знам къде да зареждам.Дизела го зареждах само на Ромпетрол,че УЖ им била хубава нафтата ама на най си,миналата вечер ми замръзна в движение и съм сложил и добавка и бензин вътре.Същата вечер един приятел си налял бензин в туба на същата бензиностанция и ми го показа как е като онея сокчета дето са с пърченца лед вътре.Бравото(бензин) го зареждам само на една малка бензиностанцийка Генимекс тук в Габрово,там бензина е с 4-5 стотинки по-евтин от другите места и там ми дава най-нисък разход и си ми върви доста доволно колата.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
pakumba написа:абе те и на лики молито пишат, че държи до -31, ама на -20 замръзвало и т.н.Имап ли тест на тази добавка, прочетох за нея и пише,ч е предотвратява замръзването, но не е и до каква темп. Аз лично ужасно силно се съмнявам, че на -37 няма да замръзне,Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
georgi_iliew написа:колега на опаковката на добавката която ползвам пише че замръзва на -4 ,-5 и е така но смесена с дизела на - 30 или там някъдеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар