искам да ви попитам не съм сменял свештите 60 000км нямам проблеми с тях досега дали да ги сменям или да изчакам докато не почнат да правят мизерииРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.4: минах 60 000 км, да сменям ли свещите?
Collapse
X
-
Примерно NGK BKR6EKC или малко по-евтин вариант CHAMPION RC10YCC. Важното е да отговарят на предписаните за твоя мотор .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Danchojn написа:Задължително си смени свещите. Ти писа и в мойта тема, че имаш проблем с газовата. Като нищо е от свещите. Много са 60 000, освен ако не са иридиеви."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Danchojn написа:Кажи малко повече за колата и двг да видим какви са ти свещите. Ако имаш възможност мога да ти уредя иридиеви на добри цени. Там от където си взех за мен."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
ilian4o88 написа:ivailo rachev написа:Варианта на Денсо в нашите магазини е 23.40 на бройка.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:ilian4o88 написа:ivailo rachev написа:Варианта на Денсо в нашите магазини е 23.40 на бройка."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар