Колеги какво ви е мнението за това масло. SELENIA 20 K ALFA ROM SAE 10W-40
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнение за масло фиат брава 1.4
Collapse
X
-
Re: мнение за масло фиат брава 1.4
ilian4o88 написа:Колеги какво ви е мнението за това масло. SELENIA 20 K ALFA ROM SAE 10W-40Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: мнение за масло фиат брава 1.4
Danchojn написа:ilian4o88 написа:Колеги какво ви е мнението за това масло. SELENIA 20 K ALFA ROM SAE 10W-40"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Колега, аз се набутах с това масло и карах с него... Разлика от Селения Голд не усетих, даже като минах с него 7000 км и ми се разтропа един повдигач, когато само загрее колата.След това се върнах на Голд, няма проблеми дори след 8000км колата не почуква . Странно е, че така се получи при мен при положение че дават 20К при загряло масло, ни трябвало да е с по-добри показатели от Голда и маслената помпа да прави по голямо налягане но... Според мен си карай с Голд или някое друго масло, което ти го препоръча някой колега...Аз за 4 години от как имам Фията, два пъти съм сменял с различно от Голд масло и само съм съжалявал...Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар