Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет при избор на акумулатор за Fiat Punto 1.2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет при избор на акумулатор за Fiat Punto 1.2

Първо, честита нова година на всички, пожелавам Ви всичко най-добро! Моля за съвет за акумулатор за Fiat Punto 1.2, 2000 г. Нещо взе да се зори сутрин и предполагам е за смяна. За първи път ще сменям и нямам представа към какво да се насоча. Също така искам и да попитам, има ли нещо специфично при смяната освен да изкарам единия и да сложа другия. Има ли нещо друго, което трябва да направя? Благодаря предварително!Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org

Не е лошо да оставиш колата да поработи 5 минути на място без да пипаш педалите при първо палене след смяната и ще се наложи да си свериш часовника и настроиш станциите на радиото Пробвай дали едно зареждане няма да помогне преди да купуваш нов.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

здравей,по каталог дават за колата ти 54 ампера акумулатор,вземаш такъв и вече колегата е обяснил какво трябва да направиш след като го сложиш.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

според сайта на варта - 42Ач; 390А; размери 175 175 190. има много теми и мнения по въпроса, но май варта и exide идват най-добро съотношение цена - оплаквания. в момента всички АБ са на промоция в емкомплект, ама не знам с доставката до варна дали си струва, а и с гаранцията как стоят нещата.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

бе баш си е 54 Ам. АБ - ако си решил да вземаш нов, след смъкването почисти клемите и масата с вода и фина шкурка, стягаш ги като сложиш новата АБ и мажеш с технически вазелин/грес/, после си палиш и оставяш да работи без да пипаш педалите заради адаптацията на компа/това май не важи много за твоя двигател/. Настройваш си музиката и това е. 42 Ам ми се струва доста слабичко, но преди да инвестираш пари за една кръчма в нова АБ, си зареди старата АБ и си почисти клемите, може и да стане.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

+1 за по-големия, стига да влезе в коша.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ми аз работя в магазин за авточасти и по нашия каталог му дават 54 ампера и съм убеден,че е верен и щом му го дават такъв значи ще влезе в коша.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
              X