Валео- комплекта с къса и дълга чистачка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Чистачки
Collapse
X
-
Ако искаш икономия си вземи маркови чистачки .Такива на които им се сменят перата.Аз вече 12 години правя така.На чистачките може да им се променя дължината.Правил съм всякакви гимнастики.Сега имам две валео със снегорин (аеродинамика) .Едната беше 65 см и идваше голяма.Обърнах крайните рамена и стана 60 см.Взех я от една морга.Отиваш в една морга купуваш си маркови чистачки - после им сменяш перата с оригинални и си 6+Fiat Bravа'96 1,6 16v 90к АГУ LOVATO
Коментар
-
Аз съм със Шампион и съм доволен.Вече 2г карам с тях и нямат никакви проблеми. Понякога се цапа перото и правят черти, но като се изчисти със салфетка отново започват да чистят всеедно са чисто нови.На майка ми колата е с Бош и те също се представят доста добре вече 1г. и са като нови.Преди това бях с евтини чистачки и въобще ня бях доволен. Постоянно ги сменях, а като завали не чистят така добре като Шампионите.Мисля, че особено зимата е много важно да има човек хубави чистачки._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Ами Бош,Шампион и Валео са ме изкарвали не повече от 1 година,а Темпрата я взех с едни ALCA преди близо 2 години,а не знам предишния собственик кога ги е купил и колко ги е ползвал и той,но сега все още съм с тях и чистят перфектно.Като поразпитах за тях се оказа,че ги продават по скапаните бензиностанции на Лукойл по 6-7лв бройката и като ми се наложи пак ще си търся такива.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
Е виж сега, работил съм в сервиз в който ремонтирахме немски техники, дори всички надписи по тях и по опаковките бяха само на немски, но всичко си беше китайско производство. Това че си вземал чистачки на които са изписани реномирани марки, не означава че са били такива. Аз си купувам чаркове за колата, масло и такива "консумативи" като чистачки само от едно място, защото знам че ще са кадърни и максимално истински. Вземал съм ВАЛЕО от реномирана верига бензиностанции - една година със зор изкараха.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
чистачките трябва да се сменят често, иначе с прехваленото валео точно така си надрах прозореца. За година взеха да скърцат, да не чистят и докато ги сменя ... от тогава си купувам най-евтините и ги сменям на 3-4 месеца и винаги чистят перфектно, все пак са нови.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар