Здравейте колеги съветвайте ме и споделете какви чистачки ползвате от кои сте доволни и от кои не ? мисля да си зимам за бравото но нямам нищо на ум какви да бъдат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Чистачки
Collapse
X
-
ls1 написа:Ширпотреба за два лева, сменяш при нужда. Знам че звучи тъпо, обаче опитвах и такива и онакива и все тая. Напече ли слънцето лятото и смръзне ли студа зимата перото си заминава ако ще ’наса’ да пише на него. 2-3 комплекта от Метро, Бриколаж и подобни ми стига за година.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
muns61 написа:Валео.Princo написа:Банановите,дето им викат.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е няма да си купи най-евтините,а от тези по 10-15 лв. и ще го изкарат 5-6 месеца,а чистят доста добре,стига да си вземе неговия размер.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Е няма да си купи най-евтините,а от тези по 10-15 лв. и ще го изкарат 5-6 месеца,а чистят доста добре,стига да си вземе неговия размер.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
От кауфланд, си вземам, по 4-5 лева струват бройката. Чистят перфектно. Сменям ги два пъти в годината, началото на зимата и началото на лятото, въпреки че биха изкарали повече според мен.Банани също има в кауфланд, портокали също, дават ги в едни кофи. Малко са зелени, ама нищо, ще узреят .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар