Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за Чистачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за Чистачки

Здравейте колеги съветвайте ме и споделете какви чистачки ползвате от кои сте доволни и от кои не ? мисля да си зимам за бравото но нямам нищо на ум какви да бъдат
    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Ширпотреба за два лева, сменяш при нужда. Знам че звучи тъпо, обаче опитвах и такива и онакива и все тая. Напече ли слънцето лятото и смръзне ли студа зимата перото си заминава ако ще ’наса’ да пише на него. 2-3 комплекта от Метро, Бриколаж и подобни ми стига за година.

Коментар

Валео.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ls1 написа:
        Ширпотреба за два лева, сменяш при нужда. Знам че звучи тъпо, обаче опитвах и такива и онакива и все тая. Напече ли слънцето лятото и смръзне ли студа зимата перото си заминава ако ще ’наса’ да пише на него. 2-3 комплекта от Метро, Бриколаж и подобни ми стига за година.
        +1
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Банановите,дето им викат.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

muns61 написа:
            Валео.
            +1 но оригинален размер, иначе не чистят където трябва и като ги спреш започва да се стича вода и замазва стъклото. Държат около 2 години, колата не влиза в гараж.
            Princo написа:
            Още по-големи дървета :D
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Е няма да си купи най-евтините,а от тези по 10-15 лв. и ще го изкарат 5-6 месеца,а чистят доста добре,стига да си вземе неговия размер.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                За зимата са перфектни. Другите като ги навали сняг, после замръзва във и по тях, от което се нагърчват и заемат някаква странна форма. След това трябва да се разтопи леда или да го начупиш да изпадне, за да си върнат формата.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Princo написа:
                  Е няма да си купи най-евтините,а от тези по 10-15 лв. и ще го изкарат 5-6 месеца,а чистят доста добре,стига да си вземе неговия размер.
                  A VALEO за 22 лв. - 2години ??? Срещу банани за 10 +10 - една година
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

От кауфланд, си вземам, по 4-5 лева струват бройката. Чистят перфектно. Сменям ги два пъти в годината, началото на зимата и началото на лятото, въпреки че биха изкарали повече според мен.Банани също има в кауфланд, портокали също, дават ги в едни кофи. Малко са зелени, ама нищо, ще узреят .
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз съм с едни банани 3 лв пърчето от кауфланд , идеално си чистят

Коментар

А за бравото какви размери трябва да са някой да знае ? по точно лява колко голяма дясна.. ?
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

използвайте трика с обръщане на перцатаизкарват двойно повече...естествено ако чистачката подлежи на разглобяване
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Лява 58-61см. Дясна 48см.Това го повтаряме кажи речи през седмица
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                              Лява 58-61см. Дясна 48см.Това го повтаряме кажи речи през седмица
                              Мерси все пак, но ако бях забелязал къде сте го писали нямаше да питам
                              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                              X