Здравейте колеги съветвайте ме и споделете какви чистачки ползвате от кои сте доволни и от кои не ? мисля да си зимам за бравото но нямам нищо на ум какви да бъдат
Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Ширпотреба за два лева, сменяш при нужда. Знам че звучи тъпо, обаче опитвах и такива и онакива и все тая. Напече ли слънцето лятото и смръзне ли студа зимата перото си заминава ако ще ’наса’ да пише на него. 2-3 комплекта от Метро, Бриколаж и подобни ми стига за година.
Ширпотреба за два лева, сменяш при нужда. Знам че звучи тъпо, обаче опитвах и такива и онакива и все тая. Напече ли слънцето лятото и смръзне ли студа зимата перото си заминава ако ще ’наса’ да пише на него. 2-3 комплекта от Метро, Бриколаж и подобни ми стига за година.
+1
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
+1 но оригинален размер, иначе не чистят където трябва и като ги спреш започва да се стича вода и замазва стъклото. Държат около 2 години, колата не влиза в гараж.
Princo написа:
Банановите,дето им викат.
Още по-големи дървета :D
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Е няма да си купи най-евтините,а от тези по 10-15 лв. и ще го изкарат 5-6 месеца,а чистят доста добре,стига да си вземе неговия размер.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
За зимата са перфектни. Другите като ги навали сняг, после замръзва във и по тях, от което се нагърчват и заемат някаква странна форма. След това трябва да се разтопи леда или да го начупиш да изпадне, за да си върнат формата.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
От кауфланд, си вземам, по 4-5 лева струват бройката. Чистят перфектно. Сменям ги два пъти в годината, началото на зимата и началото на лятото, въпреки че биха изкарали повече според мен.Банани също има в кауфланд, портокали също, дават ги в едни кофи. Малко са зелени, ама нищо, ще узреят .
Коментар