Колеги заслужават ли си парите тези крушки Крушка халогенна к-т H1 Night Breaker Plus +90% ( http://drive.bg/product_info.php?cPa...3&ModelId=8961 ) 35 лв с доставката ? И дави питам какво вие мнението за крушките xenon к-т за 10/12 лвГрешен раздел -> Преместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заслужават ли си парите тези крушки H1 Night Breaker Plus?
Collapse
X
-
Re: Един въпрос за крушки..
dogydog написа:Колеги заслужават ли си парите тези крушки Крушка халогенна к-т H1 Night Breaker Plus +90% ( http://drive.bg/product_info.php?cPa...3&ModelId=8961 ) 35 лв с доставката ? И дави питам какво вие мнението за крушките xenon к-т за 10/12 лвFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Night Breaker + и аз съм с такива и съм много доволен. Смених ги точно след като изпробвах едни с ксенон ефект(пълен боклук). Сега мисля на късите да слагам ксенон(с лупи съм) а найт брейкърите да ги метна на дъгите. А "+" е че имат удължен живот...поне така пише.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Тези Night Breaker преди време когато си купих Osram Silverstar +50% не ги взех само заради синия балон на крушката. Иначе съм чувал добри отзиви за тях, а китайските крушките "Xenon" просто ги забрави Освен че са сини (което на мен не ми харесва) не дават почти никаква осветеност заради оцветения в синьо балон. Бях слагал от сините "Plasma Xenon" даже бяха 100/90W и нямат никаква разлика от обикновените крушки. Лично аз не бих махнал сегашните за нищо на света :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Между синьото на найтбрейкъра и синьото на китайския ксенон ефект има голяма разлика.Китайчетата са тъмно сини и светят баш синьо за това е и ниската осветеност,найтбрейкъра балона е светло син и светят бяло.Взимай осрама няма да сбъркаш.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Странно. Моите найтбрейкъри не са сини, а и не съм виждал изобщо сини найтбрейкъри. Тези сините на Осрам не се казват така. Даже вчера се загледах в едно ОМВ, че найтбрейкърите ги продаваха по 23 лв. парчето ...егати обирджиите. И то бяха в някакви хартиени опаковки без холограмните стикери .Видях и сини Осрам , но се казваха нещо друго.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
http://www.consumabulbs.com/files/bd...08Съвсем скоро поставих тези, защото оригиналните съвсем вече не светеха. Мисля че Philips са по-напред от Осрам. Освен това имат по-дълъг живот от Осрама.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
veselin10 написа:Странно. Моите найтбрейкъри не са сини, а и не съм виждал изобщо сини найтбрейкъри. Тези сините на Осрам не се казват така. Даже вчера се загледах в едно ОМВ, че найтбрейкърите ги продаваха по 23 лв. парчето ...егати обирджиите. И то бяха в някакви хартиени опаковки без холограмните стикери .Видях и сини Осрам , но се казваха нещо друго.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар