Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заслужават ли си парите тези крушки H1 Night Breaker Plus?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заслужават ли си парите тези крушки H1 Night Breaker Plus?

Колеги заслужават ли си парите тези крушки Крушка халогенна к-т H1 Night Breaker Plus +90% ( http://drive.bg/product_info.php?cPa...3&ModelId=8961 ) 35 лв с доставката ? И дави питам какво вие мнението за крушките xenon к-т за 10/12 лвГрешен раздел -> Преместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org

В метро ги има за по 10-11лв парчето!
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

За китайчетата,които имитират ксенон твърдо не,а за осрама:от тях ще бъдеш доста доволен,но 35лв. са много,при нас в магазина мисля,че бяха от порядъка на 10-11лв.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Re: Един въпрос за крушки..

dogydog написа:
        Колеги заслужават ли си парите тези крушки Крушка халогенна к-т H1 Night Breaker Plus +90% ( http://drive.bg/product_info.php?cPa...3&ModelId=8961 ) 35 лв с доставката ? И дави питам какво вие мнението за крушките xenon к-т за 10/12 лв
        И аз таман да сложа ксенон и излезна това с глобите и забраната...не,че някой го спазва де...ама.И така си взех Osram Noght Breaker и съм много,ама много доволен,нищо общо с преди.С две ръце съм за Осрама,купи си няма да сгрешиш,наистина няма друга такава крушка.Може би Филипс ++ там някакви има видове,обаче са много по-скъпи от осрама а разлика няма.Само,че това е много висока цена за Осрам(35 лв)аз моите ги взех от Метро за по 11 лв парчето.На ОМВ бензиностанциите Осрам гонят 18 лв едната-колкото и на теб ти ги предлагат :D ,според мен е много завишено.Като купуваш гледай да са с опаковка като тази на снимката,това са новите-с удължен живот и пише "EXTRA LIFETIME" на опаковката.
        Fiat 1.4 12V
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        Да си втори значи да си първи сред загубилите.
        Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Никъде не е написано, че не можеш да караш с китайски афтърмаркет ксенон. Могат единствено да те глобят за нерегулирани фарове.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Night Breaker + и аз съм с такива и съм много доволен. Смених ги точно след като изпробвах едни с ксенон ефект(пълен боклук). Сега мисля на късите да слагам ксенон(с лупи съм) а найт брейкърите да ги метна на дъгите. А "+" е че имат удължен живот...поне така пише.
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Тези Night Breaker преди време когато си купих Osram Silverstar +50% не ги взех само заради синия балон на крушката. Иначе съм чувал добри отзиви за тях, а китайските крушките "Xenon" просто ги забрави Освен че са сини (което на мен не ми харесва) не дават почти никаква осветеност заради оцветения в синьо балон. Бях слагал от сините "Plasma Xenon" даже бяха 100/90W и нямат никаква разлика от обикновените крушки. Лично аз не бих махнал сегашните за нищо на света :D
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Между синьото на найтбрейкъра и синьото на китайския ксенон ефект има голяма разлика.Китайчетата са тъмно сини и светят баш синьо за това е и ниската осветеност,найтбрейкъра балона е светло син и светят бяло.Взимай осрама няма да сбъркаш.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Странно. Моите найтбрейкъри не са сини, а и не съм виждал изобщо сини найтбрейкъри. Тези сините на Осрам не се казват така. Даже вчера се загледах в едно ОМВ, че найтбрейкърите ги продаваха по 23 лв. парчето ...егати обирджиите. И то бяха в някакви хартиени опаковки без холограмните стикери .Видях и сини Осрам , но се казваха нещо друго.
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

http://www.consumabulbs.com/files/bd...08Съвсем скоро поставих тези, защото оригиналните съвсем вече не светеха. Мисля че Philips са по-напред от Осрам. Освен това имат по-дълъг живот от Осрама.
                    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

veselin10 написа:
                      Странно. Моите найтбрейкъри не са сини, а и не съм виждал изобщо сини найтбрейкъри. Тези сините на Осрам не се казват така. Даже вчера се загледах в едно ОМВ, че найтбрейкърите ги продаваха по 23 лв. парчето ...егати обирджиите. И то бяха в някакви хартиени опаковки без холограмните стикери .Видях и сини Осрам , но се казваха нещо друго.
                      Колега нямах предвид че балона е син като на тези "Plasma Xenon" ами просто съвсем леко е оцветен в синьо. Аз искам крушки с нормален прозрачен балон и за това взех SIlverstar-а Ако искаш влез в гаража ми да видиш как светат крушките ми и са с нормален балон :D
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

и аз си взех такива крушки и съм много доволен комплект 24лева от Алфа лайт

Коментар

От 3 дена съм с Night Breaker Plus - 23 лева ми ги сметнаха на касата в практикер с 10% отстъпка. Иначе са 13 лв бройката . Светят много хубаво на мокър асвалт - а на мен това ми е критерия за крушка . И светят хубаво бяло и не дразнят насрещните .
                          Fiat Bravo 103 1996

Коментар

крушките са много добри според мен
                            Fiat Punto 1.1 - 1994
                            NISSAN Primera 1.6 - 1997

Коментар

и аз съм с такива и съм изключително доволен. Доколкото помня ми се върза по около 15лв. брйка
                              BRAVO 1.8 GT

Коментар

Working...
                              X